Za Billu treba dať konečne koše!

  • Spravodajstvo
  • 5. októbra 2017, 06:11
  • Autor:vd

Niektoré lavičky v Piešťanoch sú naozaj veľmi obľúbené, tešia sa priazni mladšej aj staršej generácie. Najmä dve sú však v parčíku za Billou v priestoroch Pažického cintorína najobľúbenejšie.

Obľúbené sú až tak, že je okolo nich kopa „bordelu“. Každý deň tam vrece plné plastových fliaš od piva, koly, cigaretových škatuliek či ohorkov, ale aj skla a všakovakých iných obalov potravín vyzbiera pracovník Služieb mesta Piešťany.
„Chodím sem každé ráno počas pracovných dní a toto tu nachádzam. Dnes je môj úlovok bohatší o črepy z fľaše škandinávskej vodky. Stálo by za uváženie dať sem dva smetné koše. Odpadky totiž ľudia hádžu okolo lavičky. Táto tu je najfrekventovanejšia,“ skonštatoval zberač odpadkov.
A hoci v parčíku sú dve menšie smetné nádoby, nie sú inštalované práve najšťastnejšie. Nachádzajú sa ďalej od obľúbených objektov sedenia. „Odporučil by som, aby tam konečne odpadkové koše dali alebo lavičky zrušili, nech tu je konečne poriadok,“ rozčuľoval sa obyvateľ z blízkych domov.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda