Budovy toaliet chátrajú naďalej

  • Spravodajstvo
  • 5. októbra 2017, 06:20
  • Autor:am

Prednedávnom obyvateľ Piešťan prostredníctvom portálu Odkaz pre starostu opätovne otvoril tému bývalých verejných toaliet v meste. Napriek tomu, že cez stránku má byť zjednodušená komunikácia medzi mestom a jeho občanmi, dodnes sa k téme nik nevyjadril.

Verejné toalety sa mesto rozhodlo odpredať ešte na jeseň roku 2013. Používateľov týchto zariadení vraj bolo veľmi málo, a to maximálne jeden až dvaja za deň. Budovy na Staničnej a Winterovej ulici napokon odpredali každú za vyše 20-tisíc eur.
Odpredaj mal priniesť nový vzhľad i účel objektov, avšak nestalo sa tak. Na okraji parku pritom mala vzniknúť cukráreň, lenže túto premenu skomplikovali pamiatkari. Nič sa nezmenilo ani na Staničnej ulici, kde bývalé toalety rovnako chátrajú.
Na celé Piešťany tak zostalo len WC na trhovisku na Nálepkovej ulici. Okrem neho si obyvatelia a turisti môžu „odskočiť“ maximálne na železničnej stanici, v obchodných domoch, prípadne reštauráciách a iných gastro zariadeniach.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda