Mrkvový šalát Anky Šiškovej

  • Kultúra a spoločnosť
  • 29. augusta 2017, 07:53
  • Autor:red

Tento šalát je vraj „arménsky“, aspoň tak sa volal v jednej reštaurácii. Sranda, že ja som ho robila dávno predtým, len bez olív. Faktom však je, že s olivami je ešte chutnejší.

Potrebujem:
5 ks veľkej mrkvy 3 strúčiky cesnaku
2 hrste pokrájaných čiernych olív
4 lyžice majonézy
1 téglik kyslej smotany
soľ
citrón
Surovú mrkvu nastrúham najemno, postrúham alebo roztlačím cesnak, pridám majonézu, smotanu, olivy a dochutím to všetko citrónom – a hotovo! Mrkvový šalát dochutíme citrónom.

Najnovšie správy

O majetku mesta rozhodovali poslanci bez prítomnosti verejnosti. Takýto postup odsúhlasilo v úvode augustového zasadnutia piešťanského zastupiteľstva všetkých dvanásť prítomných…
  • 14.08.2018, 11:00
  • Piešťany / Spravodajstvo
Dnes je utorok 14. augusta. Meniny má Mojmír.
  • 14.08.2018, 08:00
  • Dobré ráno, Piešťany! / Spravodajstvo
Viacerí vodiči si všimli, že na ceste medzi Drahovcami a Piešťanmi je odstavený osobný automobil. Podľa našich informácií je tam…
  • 14.08.2018, 10:00
  • Spravodajstvo / Región
Štvrtok, 31. september 2017
Meniny má Noro, zajtra Drahoslava