Memoriál L. Bačíka: Piešťanci o skóre druhí za Olomoucom

  • Vodné pólo / Šport
  • 23. augusta 2017, 08:15
  • Autor:R. Chlpek

Vodní pólisti Piešťan v rámci prípravy na nový ročník súťaže zorganizovali na počesť vynikajúceho športovca a človeka druhý ročník Memoriálu Ladislava Bačíka.

Turnaj mužov sa uskutočnil na kúpalisku Eva za účasti štyroch tímov – UP Olomouc, PVK Vrútky, Pirana SC Topoľčany a domáceho KVP Kúpele.
Turnaj ponúkol napínavú výsledkovú zápletku v podobe konečného poradia, keď tri družstvá získali po štyri body. O celkovom poradí musel nakoniec rozhodnúť gólový rozdiel zo vzájomných zápasov medzi Olomoucom, Piešťanmi a Vrútkami.
Zároveň sa stretli bývalí spoluhráči L. Bačíka a na malej recepcii si zaspomínali na časy prežité spolu na kúpalisku Eva a v kruhu vodnopólovej piešťanskej obce.
Memoriál bol pre pólistov KVP Kúpele prvou previerkou pred začiatkom nového ročníka. V kádri je drvivá väčšina mladých hráčov, čo dáva prísľub kvalitných výsledkov v Slovenskom pohári, o ktorého účasť sa v Piešťanoch budeme uchádzať a odohrá sa na prelome septembra a októbra, i v extralige, kde tím bude zhodne obhajovať piate priečky z minulého ročníka.

Výsledky Piešťan:


 KVP Kúpele – UP Olomouc 12:18 (3:4, 3:3, 4:6, 2:5)
Góly KVP: Baranovič 3, Pieter 3, A. Berlanský 2, Filo 2, M. Bebjak 1, Sedlák 1
 Pirana SC Topoľčany – KVP Kúpele 5:13 (0:3, 2:1, 1:6, 2:3)
Góly KVP: Pieter 3, A. Berlanský 2, Filo 2, J. Berlanský 1, M. Bebjak 1, N. Kozmér 1, Sedlák 1, Baranovič 1, R. Bebjak 1
 KVP Kúpele – PVK Vrútky 12:5 (3:2, 3:0, 2:2, 4:1)
Góly KVP: Baranovič 4, Pieter 4, A. Berlanský 2, J. Berlanský 1, Filo 1
Zostava KVP Kúpele Piešťany: Klampár, Jakub Berlanský, Adam Berlanský, Martin Bebjak, Horvát, Sedlák, Baranovič, Norbert Kozmér, Richard Bebjak, Filo, Pieter, Kozák, Sagan, Venény, Holič, Urban
Individuálne ceny: najlepší hráč – Kolář (Vrútky), najlepší strelec – Lacika (Olomouc), najlepší brankár – Klampár (Piešťany)

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín