Široké a dlhé rezance s mrkvou

  • Kultúra a spoločnosť
  • 3. augusta 2017, 09:26
  • Autor:red

Recept na ľahký obed z kuchyne herečky Anky Šiškovej.

Potrebujem:
1/2 balíka širokých a dlhých rezancov (tagliatelle), najlepšie čerstvých
1 veľkú mrkvu
čili papričku
2 strúčiky cesnaku
olivový olej
parmezán
Toto sú najjednoduchšie cestoviny, aké poznám, ale chuťou obstoja aj pri komplikovaných receptoch. Na panvicu dám 2 lyžice oleja, nadrobno pokrájaný cesnak, krátko opečiem a pridám nahrubo postrúhanú mrkvu a čili. Všetko krátko (asi minútu) opečiem a zmiešam s polouvarenými špagetami. Navrch nastrúham parmezán.

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 18. júna. Tento deň je Medzinárodným dňom piknikov. Meniny má Vratislav.
  • 18.06.2018, 08:00
  • Dobré ráno, Piešťany! / Spravodajstvo
Dnes je nedeľa 17. júna. Tento deň je Svetovým dňom boja proti rozširovaniu púští a sucha, Dňom otcov. Meniny má…
  • 17.06.2018, 08:00
  • Dobré ráno, Piešťany! / Spravodajstvo
Trnavský samosprávny kraj výrazne zvýši platy zamestnancov v zariadeniach sociálnych služieb. Zvýšenie pocíti všetkých 1 145 zamestnancov, najviac však tí,…
  • 18.06.2018, 16:00
  • Kraj / Spravodajstvo
Dnes je sobota 16. júna. Tento deň je Medzinárodný deň afrického dieťaťa. Meniny má Blanka, Bianka.
  • 16.06.2018, 08:00
  • Dobré ráno, Piešťany! / Spravodajstvo
Štvrtok, 31. september 2017
Meniny má Noro, zajtra Drahoslava