Široké a dlhé rezance s mrkvou

  • Kultúra a spoločnosť
  • 3. augusta 2017, 09:26
  • Autor:red

Recept na ľahký obed z kuchyne herečky Anky Šiškovej.

Potrebujem:
1/2 balíka širokých a dlhých rezancov (tagliatelle), najlepšie čerstvých
1 veľkú mrkvu
čili papričku
2 strúčiky cesnaku
olivový olej
parmezán
Toto sú najjednoduchšie cestoviny, aké poznám, ale chuťou obstoja aj pri komplikovaných receptoch. Na panvicu dám 2 lyžice oleja, nadrobno pokrájaný cesnak, krátko opečiem a pridám nahrubo postrúhanú mrkvu a čili. Všetko krátko (asi minútu) opečiem a zmiešam s polouvarenými špagetami. Navrch nastrúham parmezán.

0 Shares

Najnovšie správy

V Piešťanoch sa začína realizácia projektu, na ktorý deti aj učitelia čakali dlhé roky. Rekonštrukcia dopravného ihriska v areáli Materskej…
  • 16.10.2025, 00:01
  • Piešťany / Spravodajstvo
Mesto Piešťany včera prinieslo nepríjemnú správu o uzatvorení Kolonádového mosta v Piešťanoch, národnej kultúrnej pamiatky, ktorá slúži iba peším. Vstup…
  • 16.10.2025, 00:46
  • Piešťany / Spravodajstvo
Dnes je streda 15. októbra. Tento deň je Dňom bielej palice, Svetovým dňom vidieckych žien a Svetovým dňom umývania rúk.…
  • 15.10.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Zničený hrací prvok na detskom ihrisku v Mestskom parku v Piešťanoch nahradili novým. Ten predošlý zdemoloval strom, ktorý na preliezačku…
  • 15.10.2025, 23:09
  • Piešťany / Spravodajstvo
Dnes je štvrtok 16. októbra. Tento deň Svetovým dňom potravy a Svetovým dňom chrbtice. Meniny má Vladimíra.
  • 15.10.2025, 23:15
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 16. októbra 2025
Meniny má Vladimíra, zajtra Hedviga