Motorky na letisku

  • Editoriál / Blogy
  • 11. júla 2017, 13:59
  • Autor:Tomáš Horký

Uplynulý víkend priniesol Piešťanom ďalšie atraktívne podujatie. Tentoraz si na svoje prišli motoristi, keďže sa na letisku konala Veľká cena Piešťany 2017. Burácajúce motocykle sa ozývali široko-ďaleko a samotné nedeľné preteky stáli naozaj za to.

Motocyklové preteky patrili dlhé roky k Piešťanom, Cena Slovenska je dnes už doslova legendou a práve na ňu sa snažia nadviazať organizátori Veľkej ceny Piešťany. Tento rok im viac prialo počasie, no v niektorých momentoch tuhla doslova krv v žilách všetkým prizerajúcim. Preteky v jednotlivých kategóriách priniesli výbornú „podívanú“. Fanúšikovia si navyše mohli užiť aj súboje z iných častí trate vďaka veľkoplošnej obrazovke. Myslím si, že víkend bol vydarený. Všetkých, čo sa o úspešné uskutočnenie akcie pričinili, mohlo hriať pri srdci.

Mal som možnosť komunikovať s organizátormi, ktorí celým svojím srdcom odovzdávali všetko pre úspešné zvládnutie podujatia. Popri zamestnaní, v podmienkach, keď bez väčšej dotácie boli odkázaní na sponzorské príspevky svojich známych a kamarátov. Toto všetko im slúži ku cti a môžeme byť radi, že skupinka zapálených nadšencov z Piešťanského motocyklového klubu je ochotná niečo zorganizovať. Tí neponechali nič na náhodu a organizáciu zvládli na výbornú, o čom svedčí aj oveľa väčší počet jazdcov na štarte i ľudí na tribúnach.

Iste pomohla aj propagácia, takmer všade bolo vidieť pozvánkové plagáty na podujatie a mňa veľmi pobavila vynaliezavosť organizátorov, keď na parkovisku na letisku i pred východom z hypermarketu Tesco boli odstavené staré dodávky s obrovským bannerom Veľkej ceny Piešťany 2017. Za to i za celé zabezpečenie motoristickej akcie dávam palec hore!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav