Tomáš Gajlík Trio už zajtra na terase Kursalonu

  • Kultúra a spoločnosť
  • 6. júla 2017, 13:52
  • Autor:ts

Pozývame Vás na koncert Tomáša Gajlíka Trio, ktorý sa uskutoční v piatok 7. júla o 19:30 hod. na terase Kursalonu. Spolu s ním si zahrajú Richard Csino na basgitare a Dávid Hodek na bicích.

Tomáš Gajlík – patrí v súčasnosti medzi vyhľadávaných jazzových klavíristov. Už ako teenager získaval  jazzový feeling v „džezarte“ u Doda Šošoku, sa stále viac presadzuje nielen na slovenskej, ale aj medzinárodnej džezovej scéne. Medzi hudobníkov, s ktorými Tomáš pôsobil patria aj Red Holloway, Harry Sokal, John Purcell, Laurie Antonioli, Marek Balata, Matthew Mitchell, Steve Wood, Howard Curtis, Michal Bugala, Jure Pukl, Milo Suchomel, Jozef Dodo Šošoka, Robo Opatovský, Lucia Lužinská a mnohí iní.

Richard Csino – napriek svojmu mladému veku je už teraz uznávaným basgitaristom, ktorý sa okrem hrania na basovú gitaru venuje aj spevu. Spolupracuje s mnohými známymi hudobníkmi nielen zo Slovenska, ale aj zahraničia.

Dávid Hodek – sa prvýkrát predstavil verejnosti ako štvorročný v bluesovej formácii HDB. Prezentuje sa na mnohých koncertoch, festivaloch a benefičných akciách v krajinách Európy, kde mal možnosť si zahrať s poprednými muzikantmi z medzinárodnej hudobnej scény, čo ovplyvnilo jeho umelecký vývoj ako napr. Radovan Tariška, Ondrej Krajňák, Tomáš Baroš, Juraj Bartoš, Juraj Griglák, Tomáš Gajlik, Oskar Rózsa,Péter Sárik, János Nagy, Árpád Tzumo Oláh, Viktor Tóth, Béla Lattmann, Harry Sokal, Ryan Carniaux, Stephan Wood, Chris Parker, Mark Kelly, Corey Wikins, Karel Růžička.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel