Čas lások a opijášov

  • Editoriál / Blogy
  • 27. júna 2017, 13:44
  • Autor:Alexandra Mathiasová

Odbíjajú posledné hodiny školského roka a mladí sa už isto nevedia dočkať prázdnin. Dva mesiace ničnerobenia, kúpania a stretávania sa s kamarátmi najprv musí odštartovať odovzdávanie vysvedčení. Tento „hárok“ nie je len odrazom vedomostí a aktivity detí, ale aj zrkadlom pre rodičov, ako sa svojim ratolestiam v uplynulých mesiacoch venovali. Na žiadne prekvapené výrazy a veľké tresty tak azda ani nie je priestor.

Nadchádzajúce týždne predsa treba oddychovať a zrelaxovať myseľ. Okrem študentských parkových opijášov a uvoľnení na párty či festivale by sa rodičia mali pripraviť aj na zmeny nálad svojich milovaných ratolestí. Prečo? Veď prichádza obdobie letných lások. Zamilovať sa v teple je predsa také jednoduché! A ako sa vraví, zamilovanie je rovnaké, ako keď sa „pocikáš“. Všetci to vidia, len ty to cítiš. Tak majte pre tých holúbkov, čo si neupracú izbu a lietajú v oblakoch, trochu pochopenia. Veď im je teraz najlepšie na svete.

Na záver si „silu z vesmíru“ zaslúžia rodičia malých žiakov. Vymýšľať svojim deťom dva mesiace program, aby sa nenudili, nezostali doma samy a nevyparatili kadejaké šarapaty, to dá zabrať. Presviedčať rodinných príslušníkov na „varovku“ tiež nie je med lízať, čo znamená, že týchto živiteľov rodiny skutočne nečaká práve jednoduché obdobie.

Tak si držme palce, nech nám to leto prinesie čo najviac pozitívnych zážitkov a čo najmenej starostí a útrap.

A ako si horúčavy a koniec školského roka vychutnávajú obyvatelia regiónu, aké úspechy dosiahli a čo dôležité sa udialo, sa dočítate už v aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa, ktoré práve držíte v rukách. Príjemné, horúčavou podfarbené chvíle, priatelia!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav