Recepty z kuchyne herečky Anky Šiškovej

  • Kultúra a spoločnosť
  • 9. júna 2017, 08:47
  • Autor:A.Š.

Sériu receptov publikuje vo svojej knihe s názvom Nič lepšie nepoznám slovenská herečka Anna Šišková.

Foie gras – predjedlo


Potrebujem:

1/2 kg kačacích pečienok

1 lyžicu medu

2 hrušky



Asi jeden centimeter hrubé kúsky prudko opečiem na panvici, pečienky vyberiem, pridám dve očistené pokrájané hrušky, lyžicu medu, prípadne trošku vody a orestujem. Na tanier uložím kúsky pečienky, na to hrušky a polejem medovou šťavou. Solím až na tanieri, aby pečienka nestvrdla.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 22, ktoré je v predaji od 6. júna.


Najnovšie správy

Dnes je utorok 19. júna. Meniny má Alfréd.
  • 19.06.2018, 08:00
  • Dobré ráno, Piešťany! / Spravodajstvo
Trnavský samosprávny kraj výrazne zvýši platy zamestnancov v zariadeniach sociálnych služieb. Zvýšenie pocíti všetkých 1 145 zamestnancov, najviac však tí,…
  • 18.06.2018, 16:00
  • Kraj / Spravodajstvo
Piešťanskí hasiči mali v uplynulých dňoch opäť kopec práce. V utorok 12. júna pomáhali smoliarovi - vodičovi dodávky Citroen, ktorý…
  • 19.06.2018, 12:00
  • Spravodajstvo
Minulý týždeň nám do redakcie telefonovali viacerí rozhorčení Piešťančania, že sa na sídlisku Nikola Teslu ničí novopostavené detské ihrisko. Stalo…
  • 19.06.2018, 06:00
  • Spravodajstvo / Piešťany
Štvrtok, 31. september 2017
Meniny má Noro, zajtra Drahoslava