Aktualizované: Muž, ktorého zrazila opitá záchranárka, zomrel

  • Spravodajstvo
  • 6. júna 2017, 10:26
  • Autor:SITA/KR PZ)

Tri opité vodičky v Trnavskom kraji
skončili v uplynulých dňoch v policajných
celách. Jednou z nich bola
aj 41-ročná záchranárka, ktorá cestou
do práce zrazila cyklistu, neposkytla
mu pomoc a z miesta ušla.
Muža ratovali leteckí záchranári.

Nehoda sa stala v nedeľu 4. júna ráno v obci Paderovce neďaleko Jaslovských Bohuníc. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, vodička zišla z cesty a zrazila 44-ročného cyklistu z Jaslovských Bohuníc, ktorý bol na cyklistickom chodníku. Muž po náraze spadol a ťažko sa zranil. Do nitrianskej nemocnice ho previezol vrtuľník. Vodička z miesta ušla, policajti ju našli asi dva kilometre za obcou smerom na Chtelnicu. Namerali jej 1,25 promile alkoholu. Priznala sa, že cyklistu zrazila, no priebeh nehody si nepamätala. Šoférka je podozrivá z ublíženia na zdraví s následkom ťažkej ujmy z nedbanlivosti, z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky aj z neposkytnutia prvej pomoci, hoci jej to vyplývalo zo zamestnania. Hrozí je trest na šesť mesiacov až tri roky.

Ďalšia opitá 49-ročná vodička havarovala v obci Dvorníky v okrese Hlohovec. Narazila tu do dvoch zaparkovaných áut. Policajti jej namerali až 2,58 promile. Škody, ktoré spôsobila, vyčíslili na 3000 eur. Pri obci Koplotovce zase chytili 26-ročnú šoférku, ktorá nafúkala 1,94 promile alkoholu. Obidve už čelia obvineniu z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

AKTUALIZOVANÉ:

Muž, ktorého zrazila opitá záchranárka, zomrel



Cyklistu pred nezodpovednou vodičkou neochránil ani cyklistický chodník, ktorý je oddelený od cesty. Cyklista, ktorého v nedeľu ráno v Paderovciach v okrese Trnava zrazila opitá záchranárka, dnes ráno v nemocnici zomrel. Informáciu potvrdili príbuzní obete. Štyridsaťštyriročný Igor utrpel pri dopravnej nehode vážne zranenia hlavy, hrudníka, horných aj dolných končatín. V jeho prípade nešlo o prvú nehodu, auto ho zrazilo aj pred šiestimi rokmi.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav