Adamov-Ragan-Kováč už v piatok na terase Kursalonu

  • Kultúra a spoločnosť
  • 31. mája 2017, 15:47
  • Autor:ts

Pozývame Vás na koncert Adamov-Ragan-Kováč, ktorý sa uskutoční v piatok 2. júna o 20:00 hod. na terase Kursalonu.

Peter Adamov – je slovenský hudobník, skladateľ, spevák, multiinštrumentalista, skladateľ a textár. U nás sa Vám predstaví ako spevák sprevádzaný svojou gitarou. Vystupuje v rôznych formáciach a hráva široký záber repertoáru od ľudovej hudby cez Bacha až po súčasný jazz.

Róbert Ragan – slovenský kontrabasista, ktorý je návštevníkom piatkových jazzových koncertov už dobre známy. Je spoluzakladateľom jazzového zoskupenia Nothing but Swing Trio a taktiež etno-jazzového zoskupenia Pacora Trio. Spoluúčinkoval s radom vynikajúcich jazzových hudobníkov, ako napríklad Scott Hamilton – sax (USA), Janusz Muniak – sax (PL), Harry Sokal – sax (AT), Piotr Baron – sax (PL), Jeff Gardner – klavír (USA), Kellye Gray – voc (USA), Tomasz Grzegorski – sax (PL), Miloš Železňák – g (SR), Jarek Smietana – g (PL), Cathy Segal-Garcia – voc (USA), Juraj Bartoš – tr (SK), Matúš Jakabčic – g (SK), Jozef Dodo Šošoka – dr (SK).

Klaudius Kováč – v súčasnosti patrí k popredným osobnostiam jazzového klavíra. Je členom Nothing but Swing Tria. Ďalej spolupracuje s hudobníkmi ako je Milo Suchomel – sax (SK), Juraj Bartoš – tr (SK), Robert Balzar – b (CZ), Karen Edwards – voc (USA), Andrzej Cudzich – b (PL), Yvonne Sanchez – voc (Cuba) a s Jazz brothers Štefana Bartuša a mnohí iní.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava