Tomáš Horký: Podporujme športové podujatia

  • Editoriál / Blogy
  • 30. mája 2017, 12:43
  • Autor:Tomáš Horký

Veľmi zaujímavá informácia pre mňa bola, keď som sa dozvedel, že svoje aktivity na Slovensku a dokonca v blízkom okolí Piešťan chce realizovať slávny taliansky veľkoklub Inter Miláno. Pre náš región opäť skvelá propagácia a letný futbalový kemp i trénerský seminár v Trebaticiach určite budú stáť za to. Je skvelé, že projekt pod záštitou gigantu, ako je Inter, prinesie svoje aktivity do obce, ako sú Trebatice. Keď som si pozrel video na Youtube, kde hviezda Interu Mauro Icardi pozýva na kemp do Trebatíc, prišlo mi to až vtipné, no zároveň dávam klobúk dole, že sa niečo podobné do nášho regiónu dostane. O celom projekte si môžete prečítať aj v rozhovore so zástupcom talianskeho veľkoklubu Radoslavom Mlynárom, ktorý zastupuje Inter na Slovensku i v strednej Európe.

tomas horky portret
Tomáš Horký © apt

Každá takáto aktivita smerom k mládeži, športu či cestovnému ruchu len zatraktívňuje naše okolie. Preto už dávno tvrdím, aby všetci kompetentní podobné akcie brali všetkými desiatimi a nehádzali polená pod nohy tým, ktorí chcú do Piešťan alebo jeho okolia priniesť niečo nové a atraktívne. A nie ako to bolo pri schvaľovaní „skrytej dotácie“ na európsky šampionát chlapcov do 18 rokov v basketbale, ktorá bola síce schválená, ale bolo okolo toho milión rečí a opäť sa niektorí poslanci predviedli v plnej paráde. Šampionát alebo podobné podujatie prinesie v rámci propagácie cestovného ruchu oveľa viac, ako keď sa Rezort Piešťany zúčastňuje na výstavách a rozdáva tam letáčiky.

Jeden atraktívny hokejový turnaj, Memoriál Ivana Hlinku, sa už podarilo z Piešťan vyštvať preč, prosím, neurobme tak s ďalšími podujatiami. V našom meste je na podobné akcie veľký potenciál a malo by byť v záujme všetkých, aby ich tu bolo čo najviac. Inak bude z mesta snov akurát tak mesto duchov.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela