Grilovacia sezóna v Gargu sa začína

  • Nezaradené
  • 24. mája 2017, 10:38
  • Autor:inz

Pri výbere grilu treba brať do úvahy nielen osobný vkus, ale aj iné faktory – napríklad vôňu, rýchlosť grilovania či priestorové možnosti v exteriéri. Tie môžu ovplyvniť zdroj tepla na grilovanie, a preto by mala byť pri výbere grilu jednou zo zásadných otázok: Plyn alebo drevené uhlie? V nedostatočne informovaných gurmánskych kuloároch sa môžete stretnúť s názorom, že na plynovom grile nikdy nedosiahnete také špecificky jemné chute ako na grile s dreveným uhlím alebo briketami. Ide o omyl. Oba typy sú rovnocennými súpermi.

Plynový gril sa zahrieva oveľa rýchlejšie, môžete ho zapáliť stlačením tlačidla a teplotu regulovať podľa potreby (podobne ako na plynovom sporáku), zatiaľ čo drevené uhlie alebo brikety musíte rovnomerne rozložiť na palivový rošt. Navyše pri plynovom grile odpadá špinavá „uhliarska“ práca (aj keď tá evidentne mužov baví, takže čistá prevádzka je výhodou, ktorá osloví skôr grilovaniachtivé dámy). Grilovať na plyne znamená grilovať rýchlo a bez dymu z pripaľujúceho sa tuku, možno aj práve preto tento typ bude asi najviac vyhovovať čistotným nedočkavcom, ktorí zároveň dbajú o svoje zdravie.

Týmto vám prestavujeme prémiové grily kanadskej značky NAPOLEON, ktoré spĺňajú požiadavky kvalitného domáceho grilovania na veľmi vysokej úrovni, a to nielen, čo sa týka technického prepracovania a výkonu, ale aj dizajnového spracovania. Nech si už zvolíte spôsob grilovania na plyne alebo drevenom uhlí, grily NAPOLEON vás iste prekvapia svojou praktickosťou a dizajnom. Na grily sa poskytuje 2, 5, 10 rokov alebo doživotná záruka podľa typu.

NAPOLEON je rodinná kanadská spoločnosť, ktorá poskytuje komfort pre vašu domácnosť už vyše 40 rokov. Grily NAPOLEON sú navrhnuté tak, aby vám ponúkli nevšedný gurmánsky zážitok a pomohli vytvoriť dokonalé menu skvelej chuti, ktoré oceníte nielen vy, ale všetci vaši hostia…

My vám dáme nástroj, s ktorým sa stanete najlepším kuchárom, ale čo budete svojim hosťom servírovať na stôl, je už iba na vás.

Navštíviť nás môžete v predajni „GARGO – krbové štúdio“ na Žilinskej ceste 75A v Piešťanoch pri letisku, kde ku každému zakúpenému grilu dostanete od nás liatinovú grilovaciu dosku v hodnote 50 eur zdarma. Viac sa dozviete na našich stránkach www.krby-kachle-kominy.sk alebo www.gargo.sk.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín