Medaily a hodnosti kapitána pre piešťanských hasičov

  • Spravodajstvo
  • 16. mája 2017, 15:04
  • Autor:KR HaZZ Trnava

Na slávnostnom oceňovaní príslušníkov Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnavskom kraji, ktoré sa uskutočnilo vo štvrtok 11. mája pri príležitosti osláv patróna hasičov sv. Floriána a 15. výročia vzniku zboru, si prezident HaZZ Alexandra Nejedlého uctil aj piešťanských hasičov – Radoslava Holeca, Petra Dana, Rastislava Filipa, Petra Chramazdu, Romana a Petra Šandorovcov a tiež Erika Noskoviča.

Oceňovanie sa dialo v Divadle Jána Palárika v Trnave. Prezident HaZZ ocenil svedomitú a obetavú prácu hasičov Trnavského kraja medailami II. stupňa deviatim príslušníkom a III. stupňa šiestim hasičom. Do hodnosti kapitán boli mimoriadne povýšení piati príslušníci.

Medailu za službu v Hasičskom a záchrannom zbore II. stupňa obdržali Benedikt Virágh, Juraj Andrejkovics (OR HaZZ v Dunajskej Strede), Radoslav Holec, Peter Dano, Rastislav Filip (OR HaZZ v Piešťanoch), Martin Sirka, Roman Kondla (OR HaZZ v Senici), Peter Pecúch (OR HaZZ v Skalici), Ľuboš Nebyla (OR HaZZ v Trnave).

Medailu za službu v Hasičskom a záchrannom zbore III. stupňa obdržali Zsolt Rajkovics (OR HaZZ v Dunajskej Strede), Pavol Čerevka (OR HaZZ v Galante), Peter Chramazda (OR HaZZ v Piešťanoch), Roman Strážay (OR HaZZ v Trnave), Mária Geschwandtnerová, Martina Císarová (KR HaZZ v Trnave).

Mimoriadne do hodnosti kapitán boli dňom 1. mája 2017 povýšení: Pavol Junek (OR HaZZ v Skalici), Marián Cáder (OR HaZZ v Trnave), Roman Šandor, Peter Šandor, Erik Noskovič (OR HaZZ v Piešťanoch).

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava