To najlepšie z mladej jazzovej generácie už v zajtra v Art Jazz Gallery

  • Kultúra a spoločnosť
  • 10. novembra 2016, 08:26
  • Autor:ts

V piatok 11.novembra o 20.00 hod. v Art Jazz Gallery v Kursalone vystúpi zoskupenie mladých talentovaných hudobníkov Nikitin/M.Bugala/Csino/Hodek.

Nikolaj Nikitin je hudobník, skladateľ,  pedagóg, hudobný producent,  hudobný dramaturg. Vyštudoval na Konzervatóriu v Bratislave odbor klarinet, saxofón a jazzová harmónia. Spolupracoval s význymnými osobnosťami svetovej domácej aj jazzovej scény. V roku 2008 stál pri zrode kapely NikiStein jazz Sextet.

Michal Bugala

Michal Bugala  napriek svojmu veku už patrí medzi najvýznamnejších slovenských gitaristov súčasnosti. Vyštudoval gitaru na Jazzovom Inštitúte Universität fur Musik und darstellende Kunst v Grazi. Hral a spolupracoval takmer so všetkými významnými domácimi umelcami, ako aj s medzinárodnou špičkou, medzi ktorú patria napr.Victor Bailey, Eric Marienthal, Gary Husband, Mark Mondesir, Andy Middleton, Harry Sokal, Mark Kelley, Poogie Bell, Howard Curtis, akoaj Jure Pukl, Martin Reiter, Jacqueline Patricio, Herbert Pirker, Lazaro Cruz.

Richard Csino

Richard Csino je mladý talentovaný basgitarista, ktorý sa okrem hrania na basovú gitaru venuje aj spevu.

Dávid Hodek

Dávid Hodek sa prvýkrát predstavil verejnosti ako štvorročný v bluesovej formácii HDB. Prezentuje sa na mnohých koncertoch, festivaloch a benefičných akciách v krajinách Európy, kde mal možnosť si zahrať s poprednými muzikantmi z medzinárodnej hudobnej scény, čo ovplyvnilo jeho umelecký vývoj ako napr. Radovan Tariška, Ondrej Krajňák, Tomáš Baroš, Juraj Bartoš, Juraj Griglák, Tomáš Gajlik, Oskar Rózsa,Péter Sárik, János Nagy, Árpád Tzumo Oláh, Viktor Tóth, Béla Lattmann, Harry Sokal, Ryan Carniaux, Stepha

Vstup voľný

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 20. mája. Tento deň Medzinárodným dňom klinických experimentov, Medzinárodným dňom stepu a Svetovým dňom masmédií. Meniny má…
  • 20.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 21. mája. Tento deň je Svetovým dňom kultúrnej rozmanitosti pre dialóg a rozvoj. Meniny má Zina.
  • 21.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 21. mája 2024
Meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána