Pažitári chystajú jubilejné stretnutie

  • Kultúra a spoločnosť
  • 28. septembra 2016, 13:35
  • Autor:vd

V utorok 4. októbra o 15.00 h sa v reštaurácii Semafor začne tradičné stretnutie Pažitárov. Keďže ide o jubilejný 20. ročník podujatia, organizátori pripravili účastníkom aj malé prekvapenie.

„O stretnutia je každoročne veľký záujem, aj tento rok čakáme i účastníkov zo zahraničia. Jubilejný 20. ročník sa bude od tých predchádzajúcich líšiť tým, že každý účastník dostane brožúrku s názvom Pažitárske spomienky, ktorú som pre toto príležitosť napísal. Je jedinečná tým, že sú v nej zaznamenané spomienky aj fotografie viacerých dnes už nežijúcich Pažitárov, ktoré som počas dvoch desaťročí týchto stretnutí zaznamenával. Vďaka finančnej pomoci viacerých priateľov mohla táto útla 32-stranová knižôčka uzrieť svetlo sveta. Je určená nielen bývalým Pažitárom, ale i dnešným obyvateľom činžiakov na Ulici Andreja Hlinku. Väčšina z nich iste ani netuší, čo na mieste dnešného sídliska bolo ešte pred polstoročím.

Pozvánky na našu stretávku roznáša zakladateľ tohto podujatia Jozef Bielik, no prísť môžu aj tí, na ktorých sme nedopatrením zabudli,“ prezradil nám Štefan Gregorička, šéf Pažitárov.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián