Na burze frčali tričká s Mimoňmi či Frozen

  • Kultúra a spoločnosť
  • 28. septembra 2016, 13:43
  • Autor:vv/red

V Jedálni u Petra na Vrbovskej ceste v Piešťanoch bolo 15. septembra opäť rušno. Už po piaty raz sa tam konala akcia Burza detského oblečenia. Od skorého rána sa schádzali prvé predávajúce mamičky a oteckovia, aby odľahčili nielen šatníky svojich detí, ale i peňaženky.

Táto burza bola iná ako ostatné. „Vyskúšali sme nový model predaja, a to celodenný. Znamená to, že k predávaniu sa dostalo dvojnásobné množstvo ľudí ako zvyčajne. Či to bol dobrý nápad, ukáže čas,“ uviedla pre Piešťanský týždeň organizátorka podujatia Veronika Vančová.

Štátny sviatok a krásne počasie sa podpísalo na menšej účasti na popoludňajšej burze. „Neberieme to však tragicky. Sobotný dopoludňajší predaj býva lepší, zhodnotili aj samotní predávajúci rodičia. Ponuka bola ako vždy bohatá. Vybrať sa dalo z veľkého množstva oblečenia, hračiek, knižiek. Veľký dopyt bol po teplákoch, prechodných bundách a nohaviciach pre malých škôlkarov, ale i tričkách s Mimoňmi či Frozen pre malé parádnice,“ povedala V. Vančová.

Predávajúci boli z blízkeho, ale i ďalekého okolia. Prišli aj ľudia z Trnavy, Nového Mesta nad Váhom či Hrádku – tam všade sa o burze vďaka ochotným rodičom dozvedeli. „Veľmi nás teší záujem z ich strany o našu burzu. Každú robíme na sto percent, venujeme jej čas na úkor vlastných rodín. Najviac sa však tešíme, keď nám dajú odozvu predávajúci, ale i nakupujúci. Každý názor – pozitívny aj negatívny – si ceníme a snažíme sa z neho čerpať. Preto, keď nás pristavia na ihrisku, v obchode alebo nám napíšu na našu FB stránku, sme radi,“ dodala iniciátorka burzy.

Nakoniec odpoveď na najčastejšiu otázku: Kedy bude ďalšia burza? „Uvidíme, k Vianociam by sme chceli ešte jednu spraviť, či sa nám to podarí, závisí od obsadenosti priestorov a tiež od ústretovosti Petra Majerníka, ktorému opäť ďakujeme za poskytnutie priestorov jeho jedálne,“ odpovedala V. Vančová.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 39, ktoré je v predaji od 27. septembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián