Podlahy a dvere z Garga, v septembri montáž zdarma!

  • Spravodajstvo
  • 8. septembra 2016, 14:00
  • Autor:vd/inz

Ak sa chystáte obnoviť alebo vytvoriť nový interiér vášho domu či bytu, spoločnosť GARGO ponúka vo svojom novovybudovanom Interiér štúdiu na Žilinskej ceste v Piešťanoch výhodnú akciu na podlahy i dvere. Montáž budete mať zdarma.

„Na základe dopytu sme k jestvujúcemu krbovému štúdiu pristavili novú modernú poschodovú predajňu, kde ponúkame širokú škálu dverí a podláh. Na ploche šesťsto metrov štvorcových vystavujeme viac ako päťsto vzoriek laminátových, drevených a vinylových podláh značiek PARKETKONCEPT, LAMETT, EGGER, KRONO, KAINDL, ALSAFLOOR, PARADOR, BALTERIO, BOEN, tiež dyhované podlahy značky PAR-KY,“ uviedol riaditeľ spoločnosti Peter Urminský. Okrem toho tu ponúkajú svojim zákazníkom viac ako sedemdesiat druhov dverí s obložkovou zárubňou českých, slovenských i poľských výrobcov značiek ZLOMEK, SOLODOOR, POL-SKONE a ATVYN. Dostanete tu i stavebné puzdrá JAP, celosklené steny s posuvnými dverami. To všetko „šité na mieru“ vášho bytu.

Lišty, tapety, čistiace prostriedky na podlahy značky Bona a množstvo bytových doplnkov sú tiež súčasťou ponuky. Okrem toho sú k dispozícii silikóny, akryly a iná stavebná chémia značky DEN BRAVEN.

Na poschodí si zákazník môže vybrať sedačky slovenských výrobcov, koberce, PVC, tapety, ale aj kvalitné slovenské postele s nočnými stolíkmi i posteľnú bielizeň, matrace MATERASSO a rôzne druhy terasových podláh.

„Garantujeme vysokú kvalitu ponúkaného sortimentu, montáž aj dopravu. Našou filozofiou je zosúladiť postupy tak, aby montéri, ktorí osádzajú dvere či pokladajú podlahy, boli vzájomne skoordinovaní a dodržali isté pravidlá potrebné k montáži. Pri hrubej stavbe ponúkame odbornú konzultáciu, zameriavanie dverí i podláh, bytový architekt navrhne rôzne vizualizácie, takže celý interiér sa dá kompletne navrhnúť podľa predstáv zákazníka,“ dodal P. Urminský. Konzultácie i zameriavanie sú zdarma.

Interiér štúdio GARGO ponúka vysokú kvalitu za slušnú cenu. Ak sem zavíta mladá rodina či ľudia, ktorí sú náročnejší a momentálne nedisponujú veľkým obnosom, no riadia sa heslom, nie sme takí bohatí, aby sme kupovali lacné veci, je možné získať podlahy či dvere na splátky pomocou systému Quatro alebo Home Credit. Všetkým zákazníkom, ktorí si v septembri zakúpia dvere či podlahy v tomto obchode, je garantovaná montáž zdarma!  

Interiér štúdio GARGO



Žilinská cesta 75/B, Piešťany

tel.: 0903/109 785, 0911/109 787

e-mail: dvere@gargo.sk parkety@gargo.sk

Viac informácií:
www.dvere-parkety.eu/interierove-studio/

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 5. mája 2024
Meniny má Lesana, zajtra Hermína