Tomáš Horký: Nech žijú šťastne, bez humbuku

  • Editoriál / Blogy
  • 12. júla 2016, 13:11
  • Autor:Tomáš Horký

Azda najväčšou udalosťou uplynulého víkendu bola prominentná svadba piešťanskej tenistky Dominiky Cibulkovej a jej dnes už manžela Michala Navaru. Šialenstvo, ktoré sa okolo toho rozpútalo, mi už trošku lezie na nervy. Zapnem počítač, hneď na mňa vyskočí Cibulková, pustím televízor – Cibulková, otvorím chladničku – Cibulková.

Chápem, že bulvárne i nebulvárne médiá na podobnú príležitosť čakali neviem ako dlho, a preto to teraz musia všetko vyobracať odpredu, odzadu, zhora dolu. Či mala vhodné šaty, či jej neurobili zlú postavu, či neodkryli až príliš, či mala taký a taký mejkap, drahé šperky a podobne. Fakt si niekedy pripadám ako z inej planéty, aké hodnoty sú pre verejnosť a niektoré médiá podstatné. Tak to však je, no všetko by malo mať svoje hranice. Určite si mladomanželia zaslúžia trochu pokoja, aj keď je Dominika slovenská športová hviezda, ktorá je aktívna v PR a marketingových veciach, netreba zase z toho robiť, ako by to bola kráľovská svadba v britskej monarchii. Hoci má toho slovenská tenisová jednotka s Piešťanmi veľa spoločného, v našich novinách už ďalšiu zmienku o jej svadbe nenájdete. Určite sa však pripájame k množstvu gratulantov a mladomanželom želáme do ďalšieho spoločného života len to najlepšie a nech im to vydrží čo najdlhšie.

Konečne sa už skončil aj futbalový maratón – európsky šampionát vo Francúzsku. Za seba hovorím, že chvalabohu, pretože už toho bolo tiež celkom dosť. Tieto majstrovstvá Európy sa mi príliš nepáčili. Chýbali kvalitné zápasy, padalo málo gólov a môjmu oku futbalového fanúšika polahodilo len niekoľko súbojov. Špekulácie, či je model s 24 účastníkmi šťastný, sú diskutabilné. Mne sa viac pozdával model so 16 tímami, kde bola ozaj TOP kvalita a mužstvá si nič nedarovali už od kvalifikácie.

Z hľadiska marketingového a obchodného to však bol zo strany UEFA určite výborný ťah a s najväčšou pravdepodobnosťou bude mať konečné finančné zúčtovanie vysoké plusové hodnoty. Francúzski organizátori zvládli EURO na výbornú a, našťastie, sa nestal žiadny teroristický útok. Prekvapivý víťaz z Portugalska u mňa podčiarkuje aj to, že futbalová kvalita šla tentoraz bokom.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav