Mestská rada o hokeji, ale aj o amfiteátri

  • Spravodajstvo
  • 28. júna 2016, 14:13
  • Autor:Jozef Vojčiniak

Na piešťanskej mestskej rade, ktorá sa konala v pondelok 20. júna vo veľkej zasadačke radnice, rokovali o hokejovom štadióne, ale aj o „nórskych fondoch“ na záchranu amfiteátra v mestskom parku. Kým diskusia k návrhu v poradí už desiateho dodatku zmluvy medzi mestom a ŠHK 37 Piešťany poodhalila rozkol medzi rodičmi hokejových mládežníkov, téma amfiteátra nenašla v mestskej rade zhodu, ako s ním nakladať ďalej i napriek tomu, že už roky chátra.

V úvode zasadnutia odprezentovali záverečné účty za rok 2015 mestské rozpočtové organizácie. Po sebe vystúpili ich riaditeľky a členov rady oboznámili s minuloročným hospodárením mestskej knižnice, mestského kultúrneho strediska a Služieb mesta Piešťany. Mestská rada po zodpovedaní niekoľkých doplňujúcich otázok ich informácie prijala bez výhrad.

V ďalšom prerokovali i požiadavku Materského centra Úsmev na prenájom priestorov v dome služieb na Ulici Andreja Hlinku, čím by sa ich doterajšie priestory rozšírili o ďalších 80 metrov štvorcových. Materské centrum žiada, aby im tieto priestory boli poskytnuté za jedno euro na celý rok. Na základe návrhu poslanca Martina Cifru mestská rada jedno euro schválila, ale za každý meter štvorcový, čím sa teda suma nájmu oproti požiadavke materského centra až osemdesiatkrát navýšila.

Viac sa dočítate v Piešťanskom týždni číslo 26, ktoré je v predaji od 28. júna.



0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard