Po dvoch domácich prehrách konečne víťazstvo

  • Šport / Futbal
  • 7. júna 2016, 10:54
  • Autor:Peter Sedláček

V predposlednom kole štvrtej ligy privítal MFK Vrbové zostupom ohrozené mužstvo z Holíča. V zápase bohatom na góly sa napokon z víťazstva 4:2 radovali vrbovskí futbalisti.

Domáci začali aktívne a už v 2. min potiahol loptu po pravej strane až skoro k čiare Sumer, odtiaľ zacentroval po zemi a nabiehajúci Doktor otvoril skóre. O päť minúť mohli Vrbovčania zvýšiť stav, ale Zelenay lobom prehodil brankára aj bránku. V 32. min domáci Majgot pred pokutovým územím vyskúšal pozornosť brankára, hostia však odpovedali podobnou strelou, ktorú Amcha nadvakrát chytil. V 43. min Ďuračka z Vrbového zvýšil na 2:0 strelou po zemi vedľa žrde po prihrávke od Sumera.

Aj druhý polčas sa hral za stáleho dažďa s prevahou futbalistov MFK, výsledkom bola žrď od Zelenaya. Gól padol až v 69. min, keď Sumer vystrelil, brankár hostí vyrazil loptu len k Spálovi a ten dorazil na 3:0. O päť minút sa mohli domáci tešiť znova, ale prudký center na päťku od Doktora obranca tečoval len na roh. V 81. min po faule Streckého kopal priamy kop asi z 24 metrov Mráz a nedal šancu domácemu brankárovi – 1:3. Posledná desaťminútovka bola rušná, najprv nedal Spál v šanci gól zásluhou brankára hostí, ale v 83. min Sumer zvýšil na 4:1 po prihrávke od Micháleka. O tri minúty mohol zaznamenať gól domáci Majgot, ale trafil do brankára. Na druhej strane Mráz nastrelil brvno a o minútu striedajúci Tomeček upravil na konečných 2:4.

Zostava MFK:
Amcha – Ďuračka, Andrísek, Vlado, Strecký, Doktor, T. Gažík, Spál (85. F. Petényi), Sumer, Majgot, Zelenay (69. Michálek)

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof