Ožijú legendárne hity kapely Queen

  • Kultúra a spoločnosť
  • 3. júna 2016, 10:40
  • Autor:red

V rámci 61. music festivalu Piešťany sa predstaví slovenská vokálna kapela Fragile. Zoskupenie, ktoré sa pýši už tromi cenami Osobnosť televíznej obrazovky na čele s dirigentom Braňom Kostkom zanôti v piešťanskom Dome umenia už 8. júna o 19.00 h. najväčšie hity legendárnej rockovej kapely Queen.

Po dvoch koncertoch s Richardom Müllerom sa do kúpeľného mesta vráti acapella skupina so skutočnou lahôdkou. Netradičné aranžmány nezabudnuteľných piesní ako Bohemian Rhapsody či I want to break free zaspievajú v rámci úspešného projektu Fragile Queen. „Existuje veľa dôvodov prečo hudba génia akým bol Freddie Mercury ostane nezabudnuteľná. Sme pyšní, že si so skvelou rockovou kapelou budeme môcť zaspievať tieto nesmrteľné hity a spolu s Vami určite zažijeme jedinečný večer,“ prezradil B. Kostka.

Vokálne zoskupenie bude počas koncertu sprevádzať aj rocková kapela, v ktorej sa predstavia výrazní slovenskí hudobníci súčasnosti ako Martin Valihora, Tomáš Gajlík či Štefan Bugala. Nenechajte si ujsť tento výnimočný zážitok.
 



Vstupné: 19 € / predaj vstupeniek v pokladni Domu umenia a cez www.ticketportal.sk

PLATÍ zľava ZŤP !

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof