Kanonádu Trebatíc režíroval štvorgólový Zelenay

  • Šport / Futbal
  • 25. mája 2016, 08:50
  • Autor:th

V šlágri piatej futbalovej ligy Krakovany – Trebatice sa zrodilo jednoznačné víťazstvo favorizovaných hostí, ktorí na horúcej krakovianskej pôde zvíťazili vysoko 7:0. Hviezdou stretnutia sa stal záložník hosťujúceho celku Martin Zelenay, ktorý nastrieľal štyri góly v rade.

Úvod zápasu vyšiel lepšie hosťom, v piatej minúte viedli 1:0 po góle Filipa Zemka. Hra sa na chvíľu ustálila a ďalší gól padol v 27. min z kopačky M. Zelenaya, ktorý sa ešte presadil tesne pred odchodom na prestávku. Ten istý strelec najskôr zavŕšil svoj hetrik v 60. min a o šesť minút neskôr pridal aj svoj štvrtý presný zásah. V závere sa ešte dvakrát presadil Martin Směřička a Trebatice si v Krakovanoch pripísali jasné víťazstvo.

Jednoznačnou hviezdou stretnutia sa stal štvorgólový M. Zelenay, ktorý bol s víťazstvom viac než spokojný. Hrial ho takisto aj individuálny výkon. „Po dlhšej dobe sa mi konečne podarilo streliť góly, a to rovno štyri. Samozrejme, potešilo ma to, no hlavne chcem vyzdvihnúť kolektívny výkon celého mužstva. Moje štyri zásahy boli len čerešničkou na torte,“ povedal úspešný strelec.

Streliť štyri góly v zápase nebýva obvyklé, ofenzívny hráč Trebatíc ich navyše zaznamenal v rade. Podarilo sa M. Zelenayovi už zaznamenať podobný kúsok? „Spomínam si, že som štyri góly strelil ešte v doraste v Piešťanoch. V mužskom futbale sa mi niečo podobné podarilo prvýkrát.“

Vysoké víťazstvo okorenené individuálnym predstavením trebatického strelca isto neuniklo pozornosti tímového pokladníka. „Určite prispejem do kasy nejakým euríčkom a asi pridám aj fľaštičku,“ vravel s úsmevom M. Zelenay.

■ Krakovany – Trebatice 0:7 (0:3)
Góly: 5. Zemko, 27., 43., 60. a 66. Zelenay, 75. a 84. Směřička
Zostavy – Krakovany: O. Sedlák – Bukovčák, Holán, Ondrejka, M. Sedlák, Feranec, Jurda, Toplanský, Kališ, Hazda, Kubran (Toplanský, Haršáni, Jurda), Trebatice: Veselý – Zemko, Stredák, Chebeň, Chochula, Směřička, Zelenay, Hrnčiar, Machač, Pekarovič, Škamla (Pažík, Bíro)

Dočítate sa v Pieštanskom týždni číslo 21, ktoré je v predaji od 24. mája.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 8. mája. Tento deň je Dňom víťazstva nad fašizmom a Svetovým dňom červeného kríža. Meniny má Ingrida.
  • 08.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 8. mája 2024
Meniny má Ingrida, zajtra Roland