Hološko dostal od klubu zlatú kopačku

  • Šport / Futbal
  • 24. mája 2016, 14:28
  • Autor:SITA

Piešťanský futbalový útočník v službách austrálskeho Sydney, Filip Hološko, sa dočkal ocenenia za svoje výkony v tejto sezóne. Na tradičnom večierku FC Sydney dostal zlatú kopačku.

Sydney obsadilo v dlhodobej časti A-League siedme miesto v desaťčlennej tabuľke, do play-off preniklo šesť najlepších mužstiev. Tridsaťdvaročný piešťanský rodák F. Hološko bol v tejto sezóne s desiatimi zásahmi a štyrmi gólovými prihrávkami ofenzívnym lídrom svojho tímu v najvyššej austrálskej súťaži, medzi kanoniermi celej súťaže mu patrila šiesta priečka.

„Bol to pekný galavečer, oceňovali všetky družstvá klubu. Kopačka, ktorú som dostal, pripomína tú, ktorá sa odovzdáva najlepším strelcom na majstrovstvách sveta. Veľmi si ju vážim a zároveň pevne verím, že budúca sezóna bude ešte lepšia. Najmä pokiaľ ide o účinkovanie v lige, v ktorej sme sa nedostali do vyraďovacích bojov. Na druhej strane, v Lige majstrov sa nám darí nad očakávanie dobre,“
povedal F. Hološko.

V ázijskej Lige majstrov prenikol FC Sydney do osemfinále, v ktorom vyzval čínsky Šandong Luneng. Prvý zápas v Číne bol na programe 18. mája, odveta v Sydney je o týždeň neskôr.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián