Recepty z kuchyne herečky Anky Šiškovej

  • Kultúra a spoločnosť
  • 12. mája 2016, 12:21
  • Autor:A.Š.

Sériu receptov publikuje vo svojej knihe s názvom Nič lepšie nepoznám slovenská herečka Anna Šišková.

Čokoládový „piškót“

Potrebujem:
4 vajcia
4 lyžice práškového cukru
2 horké čokolády
cca 1/2 dl mlieka
2 lyžice kakaa
1 maslo
7 lyžíc hladkej múky
1 prášok do pečiva

Žĺtky vyšľahám s maslom a cukrom, pridám roztopenú čokoládu (roztopila som si ju v mlieku), bielky vyšľahám, zľahka premiešam, pridám kakao aj s múkou a práškom do pečiva. Vylejem do vymastenej tortovej formy a pečiem asi polhodinu na 190 °C. Jednotlivé kúsky zdobím na tanieri horúcim ovocím a šľahačkou.

Dočítate sa v Pieštanskom týždni číslo 19, ktoré je v predaji od 10. mája.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián