Recepty z kuchyne herečky Anky Šiškovej

  • Kultúra a spoločnosť
  • 12. mája 2016, 12:21
  • Autor:A.Š.

Sériu receptov publikuje vo svojej knihe s názvom Nič lepšie nepoznám slovenská herečka Anna Šišková.

Čokoládový „piškót“

Potrebujem:
4 vajcia
4 lyžice práškového cukru
2 horké čokolády
cca 1/2 dl mlieka
2 lyžice kakaa
1 maslo
7 lyžíc hladkej múky
1 prášok do pečiva

Žĺtky vyšľahám s maslom a cukrom, pridám roztopenú čokoládu (roztopila som si ju v mlieku), bielky vyšľahám, zľahka premiešam, pridám kakao aj s múkou a práškom do pečiva. Vylejem do vymastenej tortovej formy a pečiem asi polhodinu na 190 °C. Jednotlivé kúsky zdobím na tanieri horúcim ovocím a šľahačkou.

Dočítate sa v Pieštanskom týždni číslo 19, ktoré je v predaji od 10. mája.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 14. septembra. Tento deň je Dňom európskeho kultúrneho dedičstva. Meniny má Ľudomil.
  • 14.09.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 13. septembra. Tento deň je Dňom pozitívneho myslenia, Medzinárodným dňom čokolády a Medzinárodným dňom programátorov. Meniny má…
  • 13.09.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 14. septembra 2025
Meniny má Ľudomil, zajtra Jolana