Vrbové prehralo doma s Bolerázom

  • Šport / Futbal
  • 10. mája 2016, 12:32
  • Autor:Peter Sedláček


Futbalisti MFK Vrbové hostili v 25. kole štvrtej ligy Slavoj Boleráz, no výhodu domáceho prostredia nevyužili. Hostia vyhrali 3:1 a odviezli si domov tri body.

Domáci už v 4. min kopali dva rohy, ale do šance sa nedostali. Na druhej strane to boli hostia, keď po centrovanej lopte do pokutového územia sa k lopte dostal Blaško a vystrelil vedľa brankára do siete. Z vedenia sa tešili hostia len krátko, lebo domáci Sumer v 12. min vyrovnal. Hostia pôsobili istejšie, boli nebezpečnejší a v 34. min sa Železník úplne voľný v malom vápne dostal k lopte a vedľa bezmocného gólmana MFK vsietil. Do polčasu mohlo byť vyrovnané, ale Spál namieril loptu asi z 11 metrov do brankára a tiesnený Zelenay ju dorážal nepresne.

Aj po zmene strán boli hostia aktívnejší a v 54. min striedajúci Humel zvýšil ich vedenie na rozdiel dvoch gólov. Zverencom trénera Szilárda Petényiho nemožno uprieť snahu o strelenie kontaktného gólu, ale Andrískova hlavička z piatich metrov išla do náručia brankára. Predtým ten istý hráč postupoval s loptou po ľavej strane až na dostrel, ale získal len roh. Gól nepadol ani po strele Zelenaya, keď zblízka nemieril presne. Hostia boli lepší, body získali zaslúžene a odplatili domácim prehru z jesene.

■ MFK Vrbové – Slavoj Boleráz 1:3
(1:2)

Zostava MFK: Valovič – Michálek (65. Doktor), Ďuračka, Vlado, Strecký, Majgot (65. Šimor), Andrísek, T. Gažík, Sumer, Spál, Zelenay

0 Shares

Najnovšie správy

Bodnutím manžela vyvrcholila hádka v byte medzi manželmi v Novom Meste nad Váhom. Obaja boli pod vplyvom alkoholu. Informovala o…
  • 16.05.2024, 18:02
  • Krimi / Spravodajstvo
Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 17. mája 2024
Meniny má Gizela, zajtra Viola