Piešťanský oriešok je po pauze späť!

  • Kultúra a spoločnosť
  • 5. mája 2016, 13:11
  • Autor:am

Po ročnej pauze si majitelia brechajúcich chlpáčov budú môcť v Piešťanoch opäť užiť súťaž o najkrajšieho štvornohého člena rodiny a ich domáci miláčik ani nemusí byť „čistokrvný“. Hudobný pavilón „Pod mušľou“ ožije brešúcimi modelmi v sobotu 11. júna o 13.00 h v rámci podujatia s názvom Piešťanský oriešok 2016.

Trinásť rokov si milovníci zvierat spájali príchod leta aj s prehliadkou tých najsympatickejších osrstených kamarátov a každoročne sa do nej zapájali desiatky majiteľov. V predchádzajúcom roku sa však tradícia súťaže prerušila a organizátori museli podujatie odvolať pre nízky počet prihlásených. „Zrušenie akcie nás veľmi mrzelo. Dúfam, že tento rok to vyjde. Podujatie si vyžaduje veľkú prípravu, je náročné na čas,“ povedala Ľubomíra Baleková, riaditeľka Útulku Piešťany a organizátorka akcie.

Piešťanskému oriešku tak po roku opäť dávajú šancu, aby prilákal majiteľov štvornohých miláčikov nielen z kúpeľného mesta, ale i širokého okolia. V minulosti sa zapojili účastníci dokonca aj zo zahraničia.

Do súťaže o najkrajšieho a najšikovnejšieho psa môžete už od nedele 1. mája prihlásiť akéhokoľvek chlpáča bez preukazu pôvodu, no s platnou registračnou známkou. Keďže psík bude v spoločnosti, musí byť čistý, zdravý, zaočkovaný a vedený na vôdzke.

Prihlášku nájdete na webovej stránke www.utulok-piestany.sk a facebookovej stránke s názvom Viac úsmevov.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Bodnutím manžela vyvrcholila hádka v byte medzi manželmi v Novom Meste nad Váhom. Obaja boli pod vplyvom alkoholu. Informovala o…
  • 16.05.2024, 18:02
  • Krimi / Spravodajstvo
piatok, 17. mája 2024
Meniny má Gizela, zajtra Viola