Vrbovčania si odviezli bod z Partizánskeho

  • Šport / Futbal
  • 6. apríla 2016, 08:31
  • Autor:Peter Sedláček

V 20. kole štvrtej futbalovej ligy cestoval MFK Vrbové do Partizánskeho a chcel bodovať za stratený bod na jeseň po remíze 3:3. Viacero hráčov Vrbového nastúpilo po zranení so sebazaprením, čo ovplyvnilo aj hru, a stačilo to len na zisk bodu po remíze 2:2.

V prvom polčase boli lepší domáci a získali vedenie sedem minút pred polčasom gólom Blahu. Zverenci trénera Szilárda Petényiho sa dvakrát dostali do šance, ale Kurinec ani Zelenay neboli úspešní. Po zmene strán sa Vrbovčania trochu zlepšili a v 64. min poslal najlepší hráč na ihrisku Strecký centrovanú loptu Sumerovi a ten po zemi krížnou strelou vyrovnal. Domáci po góle zle rozohrali, hostia získali loptu a Igor Zelenay získal hosťom vedenie 2:1. To však trvalo len sedem minút, lebo Partizánčania využili chybu hostí pri stratenej lopte vedľa postrannej čiary a Kučera dal vyrovnávajúci gól na konečných 2:2.


■ FK Tempo Partizánske – MFK Vrbové 2:2
(1:0)
Zostava MFK: Valovič – Michálek, Andrísek, Vlado, Strecký, T. Gažík (31. Šimor), Sumer (90. F. Petényi), Majgot, Doktor, Kurinec (83. E. Spál), Igor Zelenay

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard