Deviataci, pozor!

  • Mladí dnes / Školy
  • 24. februára 2016, 11:02
  • Autor:pr

Viete, že firma Emerson v Novom Meste nad Váhom sa v tomto školskom roku – v spolupráci so Strednou priemyselnou školou, Bzinská 11, Nové Mesto n. V. – zapojila do duálneho vzdelávania?

Najlepšie sa povolanie spoznáva tak, že sa vyskúša – a s týmto cieľom sa v súčasnosti vo firme pripravuje 7 žiakov v dvoch študijných odboroch: Mechanik – nastavovač a Mechanik – mechatronik.
V duálnom vzdelávaní sa spája odborné vzdelávanie a príprava na výkon povolania tak, že sa výučba v škole strieda s praktickým vyučovaním priamo na pracovisku u zamestnávateľa.

Štúdiom formou duálneho vzdelávania získate mnoho výhod:

► nadobudnete kvalifikáciu a prax priamo u zamestnávateľa, s možnosťou plynulého prechodu do firmy Emerson po ukončení štúdia

► pomôžeme vám osvojiť si pracovné návyky v reálnom výrobnom procese

► učiť sa budete na našich technológiách a zariadeniach, takže po ukončení štúdia budete plne pripravení pre prax

► u nás budete pracovať s profesionálnym pracovným vybavením a nástrojmi

► počas štúdia budete dostávať mesačné podnikové štipendium, resp. aj odmenu za prácu

► ako člen nášho pracovného kolektívu budete mať ľahšiu adaptáciu pri následnom nástupe do pracovného pomeru a ako zamestnanec rýchlejšie dosiahnete úroveň pracovného výkonu s perspektívou lepšej mzdy


V budúcom školskom roku 2016/2017 plánuje firma Emerson opäť prijať do 1. ročníka duálneho vzdelávania 3 žiakov na štúdijný odbor Mechanik – nastavovač a 4 žiakov na štúdijný odbor Mechanik – mechatronik, takže do 15. marca 2016 máte jedinečnú príležitosť prihlásiť sa.

Správne sa rozhodnúť nie je vždy jednoduché, najmä ak vám na vašej budúcnosti záleží. Na SPŠ ste vždy srdečne vítaní, aby ste si vybrali niektorý zo štúdijných odborov a zároveň spoznáte Emerson – vášho potencionálneho budúceho zamestnávateľa.

V prípade, že potrebujete ďalšie informácie o štúdiu na SPŠ, prípadne potrebujete poradiť, neváhajte sa priamo obrátiť na:

Ing. Jarmila Dúbravčová, personálny manažér
Emerson a.s., Piešťanská 1202/44, Nové Mesto nad Váhom
jarmila.dubravcova@emerson.com
tel.: 032/7700247, mobil: 0911879658


Ing. Viera Školudová

Stredná priemyselná škola, Bzinská 11, Nové Mesto nad Váhom
viera.skoludova@spsnmnv.sk
tel.: 032/7465247

SPŠ a duálne vzdelávanie pre Emerson, to je oveľa viac ako učenie a prax – to je vaša budúcnosť!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav