Pošta zmenila otváracie hodiny

  • Spravodajstvo
  • 17. februára 2016, 09:24
  • Autor:am

Napriek tomu, že v piešťanskej prevádzke Slovenskej pošty (SP) sú pravidelne preplnené obslužné okienka, vedenie zmenilo 1. februára otváracie hodiny. Namiesto sobotňajšieho ukončenia zmeny polhodinu po čase obeda zamestnanci zatvoria dvere pre verejnosť presne na pravé poludnie.

„Predmetná pošta slúžila klientom v sobotu od 7.30 do 12.30 h. K skráteniu otváracích hodín o 30 minút sme na Pošte Piešťany 1 pristúpili z dôvodu nevyužívania poskytovaných služieb v čase obeda. Ukázala to analýza, zrealizovaná SP na danej pošte. Po novom sú hodiny pre verejnosť v sobotu od 7.30 do 12.00 h,“ povedala Stanislava Pondelová, hovorkyňa SP.

Či vedenie neplánuje ako protihodnotu posilniť služby počas pracovných dní popoludní, keď obyvatelia čakajú na vybavenie aj desiatky minút, sme sa nedozvedeli. K úprave podľa slov hovorkyne vraj došlo. „Hodiny pre verejnosť sme upravili aj počas týždňa. Slovenská pošta pravidelne monitoruje obsadenosť priehradiek a na základe výsledkov zefektívňuje prevádzku týchto pracovísk. Pošta Piešťany 1 poskytuje služby na všetkých dostupných pracoviskách v plnom rozsahu,“ informatívne zhrnula S. Pondelová.

Počas pracovného týždňa zostávajú otváracie hodiny nezmenené, zastaviť sa na pošte môžete medzi 7.00 a 19.00 h. Ak neplánujete stráviť v rade pred okienkom dlhé minúty, skúste si vyzdvihnutie zásielok nechať na skoré sobotňajšie ráno. Nezabudnite však, že popoludní to už nepôjde. V nedeľu je pošta taktiež zatvorená.

Dočítate sa v Pieštanskom týždni číslo 7, ktoré je v predaji od 16. februára.


0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Amarila, Pamela, zajtra Žigmund