Vaše valentínske vyznania

  • Spravodajstvo
  • 13. februára 2016, 15:19
  • Autor:r

Valentín, sviatok zaľúbených je tu po roku opäť a prejavovať lásku si v najbližších hodinách budú tisíce párov po celom svete. Obyvatelia Piešťan a okolia sú tiež zamilovaní, na našu výzvu posielať valentínske vyznania reagovali viacerí z vás. Prečítajte si riadky plné lásky a možno v nich spoznáte seba ako adresáta.

Ak chcete pridať svoje vyznanie, stále máte šancu. Pošlite nám text cez anonymný formulár, ktorý nájdete TU. Najzaujímavejšie vyznania zverejníme nielen na tejto stránke, ale aj v najbližšom vydaní Piešťanského týždňa, ktoré bude v predaji od  16. februára.

 Vaše valentínske vyznania:



Milá Dadka, aspon touto formou Ti chcem podakovat  za každý den, za zobúdzanie i zaspávanie, za každú chvílku, ktorú spolu prežívame napriek všelijakým tažkostiam.Som rád, že si mojou manželkou a vážim si to.Tvoj milujúci manžel Juraj.

Maťušík môj jediný milujem ťa najviac na svete,dúfam že nám to dlho vydrží a budeme spolu šťastný navždy môj citrónik ….P.S tvoj dominušík :-)

Si ideál muža, ktorého mám stále na očiach. A aj keď sa mi stratíš z dohľadu, cítim v pätách tvoj pohľad. Kritický, hĺbavý, rázny aj pedantný. Keď však privrieš obidve oči, aj slepý. Dovolíš mi smiať sa, no nerozplačeš. Neznášam tvoje neumyté šálky v drese, ale kávu ti do nich budem variť do skonania sveta! Priprav si podšálku!

Cukríček, ďakujem že si a verím, že budeme ešte šťastnejší s Oliviou :-)

Milujem Ťa Macko najviac na svete.Som tu a vždy tu budem pre Teba.V dobrom aj v zlom.Nech sa čokoľvek deje.Ja si tu na Teba počkám.Tvoja lásočka.

Mirunka moja 🙂 Som šťastná, že si porobila skúšky a tvoj drahý ťa robí šťastnou. Od teba sa má človek vždy čo učiť, ale veď to vlastne vieš 🙂 ale drahá, už si prosím ťa nestrihaj vlasy :)

Aj ked nie som vzdy dokonala a obcas mam svoje nalady, som nesmierne stastna, ze mam pri sebe tak uzastneho chalana, ako si ty. Dufam, ze to spolu vydrzime navzdy! Tvoja Myška

Ďakujem za tú najúžasnejšiu priateľku ktorú mám. S tebou je život krajší! Lóvujem Ťa Želvis :)

mojko dakujem za 2 spoločne roky :):) d+s

páči sa mi Mišo K.

Prial by som každemu najsť take dievča ako mám ja. milujem ťa Paťka! Tommy

Lubim ta laska !! ked ti ukazem ci som ti kupil na valentina tak odpadnes !! si super krasna baba mam ta moc moc rad

Láska moja najdrahšia, som šťastná že si so mnou. Najviac na svete sa teším na leto a na našu prvú spoločnú dovolenku! Milujem ťa. Tvoja Lienočka.

Chcel by som svojej najväčšej láske Julke odkázať, že ju nesmierne milujem a ďakujem jej za všetky tie krásne roky, čo sme spolu :-* Peťo

Dnes chcem svojej laske podakovat za všetky tie roky, co sme spolu, co ma podporuje a za to, ze to so mnou vydrzi. Lubim ta Tami <3 Marek
Pre môjho manžela Juraja Láska,si to najkrajšie,čo ma v živote stretlo,dal si môjmu životu zmysel a ukázal si mi,o čom pravá láska v skutočnosti je.Strašne ťa milujem a som šťastná,že ťa mám.Ďakujem,že si a že môžem byť s tebou.Tvoja veverička Danda
 
Ahoj láska, zlato, drahá, áno Peťušik, tento odkaz je pre Teba. V živote som sa naučil veľa vecí, ale nie všetko, nikto mi nepovedal, že 1 sekunda bez Teba bude trvať večnosť! Ľúbim Ťa a teším sa na naše spoločné chvíle, ktoré sú pre mňa tie najkrajšie a najlepšie. Tvoj zajko.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 5. mája 2024
Meniny má Lesana, zajtra Hermína