Úspešný január pre mladých futbalistov PFK

  • Šport / Futbal
  • 10. februára 2016, 12:59
  • Autor:B. Jurga

Chlapci z futbalovej prípravky PFK Piešťany odohrali počas posledných dvoch januárových víkendov dobre obsadené turnaje, v ktorých potešili výsledkami, ale najmä predvedenou hrou.

Ročník 2007 pod vedením trénera Jána Stachuru absolvoval v sobotu 23. januára turnaj v Galante a na druhý deň turnaj v Myjave. V Galante obsadil po dominantnom výkone prvé miesto. V konkurencii Šale, Komárna, Petržalky, Zlatých Moraviec, Vrábeľ, Senca a Lokomotívy Trnava sa piešťanskí chlapci prezentovali vynikajúcim výkonom a zaslúžene obsadili prvú priečku bez jedinej prehry. Do Piešťan putovali aj ďalšie ocenenia. Najlepším strelcom turnaja sa stal Filip Fodrán, ktorý vyhral suverénne aj súťaž individuálnych zručností v žonglovaní s futbalovou loptou, keď „nažongloval“ dvakrát viac ako druhý v poradí.
Nestratila sa ani druhá polovica družstva ročníka 2007, ktorá zápasila v Myjave. Po víťazstvách nad Myjavou „A“, českými Kunovicami a Senicou chlapcom trochu došli sily a po tesných prehrách s Myjavou „B“ a Častkovcami obsadili tretie miesto.
Ročník 2005 pod vedením trénera Andreja Krištofa zaznamenal prvé miesto na domácom turnaji v sobotu 30. januára. Ten absolvovali futbalisti PFK bez prehry s jednou remízou s Lokomotívou Trnava a dvomi víťazstvami nad rovesníkmi zo Serede a Moravian nad Váhom.
Najmenší futbalisti tak dokázali nadviazať na dobré výkony z prvej polovice januára.

Dočítate sa v Pieštanskom týždni číslo 6, ktoré je v predaji od 9. februára.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina