Nezabezpečenú jamu konečne zahrabali

  • Spravodajstvo
  • 12. januára 2016, 09:57
  • Autor:am

Dvadsiate prvé storočie sa postupne začína vyznačovať tým, že malé deti počas prechádzok treba pevne držať za ruku, aby sa im nič nestalo. Na cestných komunikáciách je zvýšená opatrnosť samozrejmá, no ak sa na chodníku objaví hlboká jama, môže nastať problém.

Veľký, krásne zasnežený kopec hliny uprostred chodníka na Winterovej ulici v Piešťanoch v blízkosti evanjelického kostola je pokušením pre najmenších. Zdolať takýto vrchol chce každé dobrodružné dieťa. Avšak… kto by čakal, že sa za ním nachádza široká jama s odhaleným plynovodom? Dospelý človek ľahko pochopí miernu zátarasu umiestnenú v smere od parkoviska, dokonca si na ňu už po niekoľkých týždňoch aj zvykne. No najmenších v týchto miestach skutočne treba držať za ruku.

Na otázku, kedy sa konečne začne problematický úsek riešiť, minulý týždeň odpovedala Eva Bereczová, hovorkyňa mesta Piešťany: „Väčšiu haváriu plynovodu nie je možné pri mrazoch odstrániť. Jamu zasypeme v pondelok 11. januára a o mesiac až dva, podľa počasia, znova vykopeme a poruchu odstránime.“

Či pracanti dodržali sľub, sme si overili 11. januára podvečer. Našťastie, radnica ani plynári nezavádzali a jamu po našom apelovaní zahrabali. Po niekoľkých týždňoch ozaj najvyšší čas!

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 2, ktoré je v predaji od 12. januára.


0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj