Horoskopy odhalia aj najtajnejšie vlastnosti

  • Spravodajstvo
  • 23. decembra 2015, 09:13
  • Autor:A. Mathiasová, foto:pixabay

Už nič neskryjete. V našom veľkom horoskope na rok 2016 si nájdete bez servítky napísané všetky charakterové črty. Orientovali sme sa na výklad podľa vzájomnej polohy neónových svetiel v nákupných centrách, astrológiu nahradili hypermarketológiou. Berte nasledujúci horoskop s rezervou.

BARAN 21. 3. – 20. 4.


■ CHARAKTERISTIKA: Vaša spontánna povaha je v mnohom obdivuhodná a často vás privádza na najčudnejšie miesta planéty. Ste niečo ako sťahovavý vták, napríklad lastovička, len o trochu škaredší. No a ešte keby ste neboli tvrdohlavý ako mulica! Zmysel pre humor vám však rozhodne nechýba, vaše hlášky už pomaly aj zľudoveli. Ľudia sa s vami nenudia, len im občas leziete na nervy.
■ VZŤAHY: Vaši blízki si pri vás určite nevydýchnu. Neprestajne na nich chrlíte jednu informáciu za druhou a málokedy niekoho pustíte k slovu. Skúste sa vžiť do ich situácie a vypnite si mikrofón. Možno sa niečo nové dozviete a konečne si na budúci rok nájdete partnera. V opačnom prípade budete stále single.
■ PENIAZE: Vaša spoločenskosť sa neraz pretaví do nekonečného vysedávania s priateľmi v krčme. Takto však žiadne euríčko neušetríte a že vám šéf zdvihne plat, s tým naozaj nerátajte. Obetujte radšej jeden víkend v mesiaci a vhoďte si peniaze do prasiatka. Silvester 2016/2017 bude znamenitý.
■ ZDRAVIE: Začnite konečne šetriť pečienku. Zrazu prídete aj na to, že migrény vo vašom živote v skutočnosti neexistujú a bolesť hlavy ste tak pomenovali len preto, aby sa na vás v práci nehnevali.

BÝK 21. 4. – 21. 5.


■ CHARAKTERISTIKA: Viacerí odborníci tvrdia, že ste pokojnej, miernej povahy a ničím sa nenecháte vyviesť z miery. Je to hlúposť. Ste panovačný a často trpíte miernou formou obsedantno-kompulzívnej poruchy. Ak totiž nie je všetko podľa vašich predstáv, nastáva hotové peklo.
■ VZŤAHY: Panovačnosť je možno fajn pri malých deťoch. Priatelia a kolegovia túto vlastnosť možno ani nepocítia, lebo pred nimi ste milá a príjemná osôbka. Za zavretými dverami svojho bytu sa meníte na fučiaceho býka v pravom slova zmysle. Skúste sa odbitím polnoci aj na svojich najbližších občas usmiať. Oplatia vám to. V júni príde šťastné obdobie.
■ PENIAZE: Patríte medzi hŕstku výnimočne dobre hospodáriacich ľudí. Z mizerného platu zaplatíte všetky poplatky vždy načas a, čuduj sa svete, ešte vám aj ostane na vloženie do tajného termínovaného účtu. Šéf vám určite neprilepší ani centíkom… Vie, že si poradíte aj bez toho.
■ ZDRAVIE: Večne vás niečo bolí, je vám zle, v hlave treští a ste unavený. Vedia to všetci naokolo, stačí im letmý pohľad na vašu zamračenú a bledú tvár. Preberte sa trošku, dajte si slivky a hruštičky v akejkoľvek forme a začnite konečne zase cvičiť. Dobre viete, že vám to robí dobre.

BLÍŽENCI 22. 5. – 21. 6.


■ CHARAKTERISTIKA: Ach, tá náladovosť! Jeden deň tak, druhý deň onak a nikto nevie, čo s vami vlastne je. Ste nepredvídateľná, rozpoltená osobnosť. Ste typ, ktorému keď prestane vyhovovať každodenný život, jednoducho sa zdvihne a odkráča ďalej. Ťažkú hlavu si z toho nikto nerobí, lebo vieme, že vás to omrzí a vrátite sa. Nestálosť je vaše druhé meno.
■ VZŤAHY: Vašou silnou stránkou je prvý dojem. Zo začiatku na každého pôsobíte okúzľujúco, no len čo s vami majú ľudia tráviť dlhší čas osamote, nastáva peklo. Miestami pôsobíte tak, že sa nedokážete stotožniť ani len sám so sebou a nieto ešte komunikovať s niekým iným. Ozaj, a koľkú „pravú“ lásku to už vlastne máte? V budúcom roku vás čaká zase ďalšia.
■ PENIAZE: Nedá sa povedať, že ste nešikovný, práve naopak. Viete sa rýchlo priučiť čomukoľvek, no keď sa dokonale zapracujete a nemáte kam ďalej posunúť, radšej dáte výpoveď. Neuveríte, ale ani v budúcom roku za vás dlhy nikto platiť nebude.
■ ZDRAVIE: Dávajte pozor, aby ste na potulkách svetom nechytili maláriu alebo tropickú horúčku. S rýchlosťou balenia kufrov určite zabudnete na nejaké nepodstatné očkovanie, čo môže potrápiť vašu rodinu. Viete, aký je prevoz tela zo zahraničia drahý?

RAK 22. 6. – 22. 7.


■ CHARAKTERISTIKA: Pôsobíte milo, uvoľnene a rád sa smejete. Až do momentu, kým sa niekto neopováži nesúhlasiť s vami V tom momente utrúsite nepríjemnú, ráznu, štipľavú poznámku a každý ju pochopí. Inak ste celkom v pohode, ujde to.
■ VZŤAHY: Hráte to na oddanosť celému svetu, no v skutočnosti myslíte iba na seba. No dobre, ešte možno na najbližšiu rodinu, ale aj tak ste najspokojnejší, keď si všetci žijú svoj život a nezaťažujú vás. Skúste niekedy sám od seba ponúknuť pomoc. Ani netušíte, ako niekomu zdvihnete náladu.
■ PENIAZE: Ste schopný pracovať v jednom odvetví nekonečné roky rokúce a i keď by ste sa na prácu najradšej vykašľali, neurobíte to. Príliš úzkoprsý na rýchle rozhodnutia si vždy nájdete výhovorku, prečo to nejde. Takto vám však viac platiť nezačnú. Vedia, že pracovať budete aj za tú almužnu, čo dostávate teraz.
■ ZDRAVIE: Stačí otvoriť okno len na vetranie, prípadne pustiť klimatizáciu a vy už vyťahujete papierové obrúsky a šúchate si plný nos. Spravte si svoj obľúbený čajíček, zababušte sa a prečkajte celý rok. Vašej imunite neprospeje žiadne počasie. Ale… možno vyhráte v budúcom roku nejaký ten pobyt, lenže kde?

LEV 23. 7. – 23. 8.


■ CHARAKTERISTIKA: Ešte nesedíte na kráľovskom tróne v britskej monarchii? Veď aj túto úlohu zvládnete najlepšie. Toľko sebavedomia, čo z vás srší, naplní aj futbalový štadión.
■ VZŤAHY: Prestaňte už každého kritizovať. Nikto sa vám podriaďovať nebude a zbytočne sa hádate. Aj keď vás to baví. Len ostatných už asi nie. Odporúčaním do ďalšieho roka je sklopiť hrebienok a prestať si myslieť, že všetci sa z vás zbláznia. Normálne zdvihnite telefón, vyťukajte číslo človeka, ktorý vám chýba, a len tak mu zavolajte. Prinajhoršom nezdvihne.
■ PENIAZE: Lacnejšie potraviny môžu mať tiež kvalitu. Podomácky vytvorené šperky vedia byť jedinečné a nápadité. Už si zapamätajte, že kvalita sa nehodnotí len cenou. Ak sa to nenaučíte teraz, nikdy si peniaze nenašetríte a vaše pôžičky budú splácať ešte vaše praprapradeti. Hviezdy hovoria, že v budúcom roku sa vám konečne podarí prestať hrávať automaty.
■ ZDRAVIE: Ste neuveriteľne náchylný na závislosti všetkého druhu. Tabakový priemysel vďaka vám prežíva zlatý vek. Na čo čakáte? Na facku od lekárov? A prestaňte otvárať tú chladničku plnú zákuskov o polnoci.

PANNA 24. 8. – 23. 9.


■ CHARAKTERISTIKA: Navonok bezcitným puritánom musia najprv nahliadnuť pod kožu, až potom vám porozumejú. Pôsobíte ako človek bez emócií, jedinú grimasu na vašej tvári urobí strnulý úsmev. Zabaviť vás ale tiež nie je žiadna výhra. Viete byť taký úprimný, že ešte aj úsmev je naschvál umelý.
■ VZŤAHY: Ste skutočne posadnutý detailmi a neustále tým zaťažujete okolie. Leziete im tým na nervy a oni by vám na oplátku najradšej vštepili sladkú flegmatickosť. A už sa konečne prestaňte pohoršovať nad životmi iných ľudí. Tiež nie ste dokonalý a skutočne nebudete ani o rok.
■ PENIAZE: V žiadnom prípade predsa nebudete taký nechutne spontánny a neminiete viac peňazí, ako je vhodné. Viete ušetriť, to je fakt. Ale zamyslite sa, aké úžasné je len tak minúť 200 eur na večeru vo dvojici. Polovička dostane infarkt… A hneď po nej vy, keď uvidíte účet.
■ ZDRAVIE: Keďže máte do posledného momentu naplánovaný celý život, iste presne viete, o koľkej budete raňajkovať. V tomto prípade sa vám darí veľmi dobre, no ak urobíte v harmonograme nejaký kiks, trávenie vám to dá pocítiť. Dbajte o seba.

VÁHY 24. 9. – 23. 10.


■ CHARAKTERISTIKA: Dáte si ten koláč? Nedáte? Ááále, veď vy si ho určite dáte. Ach, ale asi ste to radšej nemali robiť. Panebože, to myslíte vážne? Veď sa už konečne rozhodnite, čo vlastne chcete! Na druhej strane, s vami sa nikto nenudí, párty spravíte aj na cintoríne.
■ VZŤAHY: Máte dobrý vkus, to sa musí nechať. Niektorým sa však môže páčiť aj niečo iné, tak im to, láskavo, prestaňte vnucovať. Ľudia nosia na krku vlastnú hlavu, nepotrebujú tam vašu. Ak si toto včas uvedomíte, čaká vás silné utuženie priateľských vzťahov.
■ PENIAZE: Útulný domček je častým predmetom vášho snívania. Urobíte preň všetko. Ide už len o to, či vám viac vyhovuje bežná alebo menej morálna práca. Hlavné je, že zarobíte aj o rok.
■ ZDRAVIE: Vypaľovanie červíka vám ide na jednotku. Ak v tom chcete pokračovať aj naďalej, nič nebude tak ako doteraz. Ale váhy, pozor na váhu!

ŠKORPIÓN 24. 10. – 22. 11.


■ CHARAKTERISTIKA: Ste veľmi čudný človek, málokto vás naozaj pozná. Idete si za svojím aj cez mŕtvoly a nič vás pritom nezaujíma. No niekedy by skutočne mohlo.
■ VZŤAHY: Pred každým dokážete zahrať milú a dynamickú osobu, ktorú všetci musia milovať. Kto vás skutočne pozná, vie, že ste zákerný. Začnite v budúcom roku trénovať: Budem k ľuďom úprimný, budem…
■ PENIAZE: Nemusíte sa spoliehať na druhých, čo sa financií týka. Peniažky majú dôležité miesto vo vašom živote a ste toho názoru, že blízkym netreba venovať čas, ale darčeky. V budúcom roku vás za to už nebudú brať tak chrumkavo ako doteraz.
■ ZDRAVIE: Nebojíte sa lekárov. Práve naopak. Zdravie si strážite ako oko v hlave, dávate zarobiť farmaceutickým firmám na výživových doplnkoch a myslíte si, že vám to pomôže. Placebo efekt ale funguje a fungovať stále bude.

STRELEC 23. 11. – 21. 12.


■ CHARAKTERISTIKA: Hlásenie! Práve sa objavil najlepší človek na svete. To si vravia všetci, ktorí s vami nemusia žiť pod jednou strechou. Vaše ego vám nedovolí spávať, ľudí viete presvedčiť o svojej pravde aj v tom, že obloha je zelená. Že sa nehanbíte! Dajte si novoročné predsavzatie a zlikvidujte to.
■ VZŤAHY: Kým sa podriaďujeme vašim želaniam, všetko je v poriadku. Ale ak niekto povie svoj názor, už je oheň na streche. Zamyslite sa nad sebou, lebo o svojich blízkych v budúcom roku ľahko prídete. A neurážajte sa!
■ PENIAZE: Veľmi by ste chceli mať na účte voľný milión eur na luxusné auto, značkové oblečenie a najlepší mobil, aby vám všetci závideli. Peniaze nie sú všetko. Iba skoro všetko. Chvalabohu ich mať budete.
■ ZDRAVIE: Bežný hypochonder. Čapne vás tá hrozná choroba zvaná nádcha a v tom momente sa rúti svet. Skúste sa prestať brať tak vážne a aj choroby zmiznú.

KOZOROŽEC 22. 12. – 20. 1.


■ CHARAKTERISTIKA: Strohý, reálny pohľad na život z vás robí obyčajného radového človeka. Neplánujte už konečne život od A po Z a skúste byť chvíľu spontánny. Letné mesiace prajú last minute zájazdom. Aj cenovo.
■ VZŤAHY: Chladné a triezve uvažovanie sa na náznak vášne zmení až po extrémne dlhom čase. Pustite si ľudí pod kožu. Alebo aspoň k telu. Najlepšie doslova.
■ PENIAZE: Práca šľachtí. Táto ideológia vás sprevádza od prvého robotného dňa. Situácia sa nezmení, lebo to, čo zarobíte, aj účelovo miniete. Hypotéku si ale neberte, podajte radšej „športku“.
■ ZDRAVIE: Naváľate sa kilom mäsa a očakávate, že vám bude dobre. Nekúpite si sprej do nosa a čudujete sa, že ho máte plný. Plánovať viete, tak si naplánujte aj životosprávu. Zdravie, fyzické aj duševné, budete skutočne potrebovať, obchádzajú vás totiž samí čudní ľudia.

VODNÁR 21. 1. – 19. 2.


■ CHARAKTERISTIKA: Ste celkom inteligentný, ale zneužívate to. Skutočne, nezjedli ste všetku múdrosť sveta, aj keď sa vám to zdá. Možno by ste mohli skúsiť sklopiť hlavu a uznať hodnoty ostatných ľudí. Nie sú to handry, sú to ľudia. Vážne.
■ VZŤAHY: To, že niekto má na vec iný názor ako vy, neznamená, že
je hlúpy. Neočakávajte, že s vami všetci budú súhlasiť. Kým začnete kázať o morálke ľudstva, spomeňte si na svoju mladosť. To bolo obdobie, čo?
■ PENIAZE: Kto by vám stačil? V ideálnej situácii si samého seba predstavujete doma, kontrolujúc nabiehajúce peniaze na účet. Pečené klobásy však do papuliek nepadajú, ale to, našťastie, viete.
■ ZDRAVIE: Keď už choroba, tak poriadna. Ale teraz úprimne, v koľkých dôvodoch si za prechladnutie môžete sami? Skúste o seba v novom roku viac dbať, zdravo sa stravujte, teplo sa obliekajte a občas sa niečím zahrejte aj zvnútra.

RYBY 20. 2. – 20. 3.


■ CHARAKTERISTIKA: Svet je úplná gombička, lebo vždy za vás všetko vybavujú iní. Vráťte sa späť na zem a už sa začnite starať o seba sám. Vo všetkom! A nie iba v tom, čo vyhovuje vám. Neóny vám v budúcom roku prajú.
■ VZŤAHY: Prestaňte sa nechávať manipulovať každým človekom, čo okolo vás prejde. Možno má pravdu ten, ktorému odmietate veriť len tak zo zásady. A začnite už niečo robiť s depresiami, lebo unavujete svojich blízkych.
■ PENIAZE: Peniaze boli aj budú. Váš overený spôsob zárobku je, našťastie, stále možný, tak ani neuvažujete, že by to niekedy mohlo byť inak. Skúste si však predstaviť a vymyslieť plán B… Je kríza, môžu vás pokojne vyhodiť.
■ ZDRAVIE: Nenadarmo sa hovorí zdravý ako ryba. Vás nakaziť je umenie a nepodarilo sa to ani statným kašliarom. Nepodarí sa im to ani naďalej.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava