Trinásta komnata v piešťanskom Auparku

  • Spravodajstvo
  • 18. decembra 2015, 13:37
  • Autor:pr-č

Dávno sú preč časy pomerne jednoduchého výberu správneho kusa pánskej spodnej bielizne. „Strihov pánskej spodnej bielizne je dnes až trikrát viac ako dámskych,” vysvetľuje Katka, majiteľka obchodu Trinásta komnata v piešťanskom Auparku.

Na rozdiel od žien muži majú vo veľkej obľube o niekoľko čísel väčšiu bielizeň. Pocit pohodlia a voľnosti jednoducho víťazí pred bielizňou schovávajúcou čo treba a vyzdvihujúcou, čo za to stojí.

Spodná bielizeň pre pána vie byť zaujímavým darčekom. Ako však vybrať z takého množstva tvarov, farieb a strihov, aby sme nič nepokazili? Pár trikov prezrádza Katka: „Postavu vieme krásne tvarovať vhodným výberom vzoru. Na objeme pridajú exotické a výrazné. Ak siahneme po jednofarebných, zakryjú a zúžia čo treba.”

Výber strihu by mal vychádzať z výšky postavy. Pri boxerkách je dôležitá šírka stehna. Držme sa pravidla – čím pevnejšie stehná, tým kratšia dĺžka.

„Podľa mojich skúseností si u nás obľúbené slipy môže dovoliť naozaj málokto. Pristanú pánom s úzkymi bokmi a rovnými svalnatými nohami,” dopĺňa majiteľka obchodu Trinásta komnata.

A čo výber materiálu?

Panuje všeobecné presvedčenie, že bielizeň zo stopercentnej bavlny je najlepšia. Ak sa chceme vyhnúť vyťahaniu a žmolkovaniu bielizne, je ideálna kombinácia bavlny a lycry. Bielizeň sa správa rovnako ako z čistej bavlny, no dlho si zachová svoj tvar a vzhľad. „Zákazníkom odporúčame zvoliť spodnú bielizeň so zosilnenou zadnou časťou, spomalí sa tak obnosenie,” dodáva s úsmevom Katka.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav