V Nákupných maniačkach zvíťazila Piešťanka

  • Spravodajstvo
  • 27. novembra 2015, 08:31
  • Autor:am

Mnohé dievčatá si vedia živo predstaviť, aký outfit by si v televíznej šou Nákupné maniačky vybrali a ako súperkám vytrú zrak vyšperkovaným vkusom. Reálne sa postaviť pred kameru však dokážu len skutočne odvážne, ako 26-ročná Lucia Ondrisová z Piešťan. Skúsila šťastie a oplatilo sa – rovno zvíťazila.

„Do súťaže som sa prihlasovala dávno. Vždy, keď z produkcie volali, mi účasť nedovoľovali pracovné či iné činnosti, až to nakoniec vyšlo,“ začala rozprávať maniačka Lucia. Pre nekonfliktnú povahu mala najväčší strach zo súperiek. „Nechcela som súťažiť s takzvanými hejterkami a falošnými intrigánkami. Preto prišlo príjemné prekvapenie a uspokojenie po zistení, s akými kočkami ma dala produkcia dokopy. Hoci štýlom každá z nás iná, sadli sme si,“ prezradila L. Ondrisová.

Nákupný deň = nočná mora


Epizóda nákupnej šou sa nakrúca celý deň od ôsmej rána do siedmej až ôsmej večer. Štáb tvoria dva tímy. Prvý nakrúca tri maniačky pred vstupom do bytu štvrtej a počas hodnotenia jej šatníka. Druhý štáb točí v ten deň nakupujúcu maniačku v jej byte a potom ju sprevádza v obchodnom centre. Nie každý si vie predstaviť mať toľko cudzích ľudí v príbytku.

„Najprv prišiel asi päťčlenný štáb a moja poradkyňa s priateľom, potom dievčatá s druhým štábom a u mňa sa zrazu tiesnilo asi 15 ľudí. Veľmi mi pomohol priateľ. O všetkých sa postaral, zatiaľ čo nakrúcali mňa a môj šatník,“ spomenula maniačka. Svoj nákupný deň však prirovnala k nočnej more. „Mali sme niekoľko variantov na tému Kostým trochu inak, ale museli sme tam niekde vsunúť strapce. Žiaľ, ani jeden nevyšiel, buď nemali moje číslo alebo mi kostýmy nesedeli. Bola som z toho už dosť nešťastná a zúfalá,“ skonštatovala víťazka, ktorej by tematicky vyhovovali skôr 70. roky či dymové líčenie.

Súťaž vyhrala s týmto kostýmom.

Nespokojná s vlastným outfitom


I keď napokon L. Ondrisová získala spomedzi súperiek najvyšší počet bodov, predstavovala si na sebe úplne iné oblečenie. „Vôbec nie som na svoj súťažný outfit hrdá, súhlasím so všetkým, čo stylista Marián povedal. Ono sa to však ľahko hovorí, no realita je iná. Čas tlačí, veci treba skúšať, ak nesedia dobre, treba skúšať opäť,“ priznáva maniačka.

So stylistom prichádzajú súťažiace do kontaktu len ku koncu nakrúcania. Osobne ho videli až vo finále, na bližšie spoznávanie chýbal priestor. „Počuť odborný názor na šatník či výsledný outfit je však zaujímavé,“ poznamenala Piešťanka.

Netreba veriť všetkému


Maniačku Luciu prekvapilo v súťaži takmer všetko, možno i preto, že absolvovala prvú skúsenosť s nakrúcaním televíznej relácie. „Človek si až takto uvedomí, že skutočne netreba veriť všetkému, čo nám médiá podsúvajú. Stačí trochu zlý zostrih a mnohé situácie ostanú bez kontextu a potom sa u divákov vytvára priestor na špekulácie,“ prezradila L. Ondrisová.

Lucia Ondrisová (vľavo) svoje súperky porazila.

Dievčatám bez odvahy prihlásiť sa odkazuje, že za pokus človek nič nedá: „Niektoré dievčatá odradia zlé a neprajné komentáre na sociálnych sieťach. Chvíľu trápili aj mňa, no potom som si uvedomila, že môj problém je oproti tomu, čo sa deje vo svete taký maličký, že zamýšľať sa nad tým, čo o mne kto povedal, je mrhanie času. Aj tak ide len o 15 minút slávy, keďže o týždeň vysielajú v televízií novú sériu maniačok a na predošlú si spomenie už len málokto.“

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 48, ktoré je v predaji od 24. novembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 8. mája. Tento deň je Dňom víťazstva nad fašizmom a Svetovým dňom červeného kríža. Meniny má Ingrida.
  • 08.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 8. mája 2024
Meniny má Ingrida, zajtra Roland