Nová móda – chodci na kruháči

  • Spravodajstvo
  • 25. novembra 2015, 09:08
  • Autor:vd

Hrozba zrútenia budovy Centroomu v Piešťanoch je obľúbenou témou. Piešťancov zaujíma, čo bude s majiteľmi bytov, osudom budovy i jej statikou, ako je to s peniazmi vrazenými do rúcajúceho sa luxusu a čo na to hovoria banky. Okrem uvedeného nadávajú na „motákov“ prechádzajúcich okolo Centroomu popri plote po krajnici okružnej križovatky.

„Tí ľudia sa kompletne zbláznili! Prečo sa motajú pri autách a zavadzajú šoférom? Čakajú, kedy ich niektorý zotne?“ Takéto a podobné hlášky počuť na Nitrianskej ceste v Piešťanoch. Najviac ľudí sa vraj v inkriminovaných miestach pohybuje v čase príchodu autobusov prímestských liniek.
„Aj tak sa s budovou, hoci jej hrozí zrútenie, do dnešného dňa nič nedeje, nevidel som tu žiadnych remeselníkov, čo by ju spevňovali. Je dosť možné, že niečo robia vo vnútri, ale pochybujem,“ skonštatoval taxikár, pri Centroome čakajúci na zákazníka. „Čo vás zaujíma, že tadiaľto chodíme? Nebudeme predsa dvakrát prechádzať hore-dole zebrami, aby sme sa dostali k Auparku, nemáme na špacírovanie čas,“ pobúrene reagovali na upozornenie dve staršie dámy. Ešte šťastie, že vodiči sú tolerantní ako Indovia pri výpadku prúdu…

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 48, ktoré je v predaji od 24. novembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián