Navštívte lekára bez čakania a poplatkov

  • Kultúra a spoločnosť
  • 18. novembra 2015, 13:01
  • Autor:pr

Aj Piešťanci už môžu bez zbytočného čakania navštevovať ambulanciu všeobecného lekára, otvorenú v biznis centre Aquapolis na Piešťanskej ceste v Trnave.

Otravuje vás dlhé čakanie u svojho lekára? Potrebujete absolvovať vyšetrenie v inom čase, než sú bežné ordinačné hodiny? Alebo nie ste spokojní s prístupom personálu, kvalitou a vybavením zdravotníckych zariadení vo svojom okolí? Všetky tieto "boľačky" vyriešilo otvorenie novej ambulancie praktických lekárov v Trnave.

Vyšetrenia pokrýva zdravotné poistenie



Praktická ambulancia, sídliaca v biznis centre Aquapolis na Piešťanskej ceste, poskytuje komplexnú zdravotnú starostlivosť skúsených všeobecných praktických lekárov, ktorí majú celkový prehľad o zdravotnom stave a poradia najúčinnejšiu liečbu.
Lekári majú dlhoročnú prax a bohaté skúsenosti, takže vedia vyriešiť zdravotné problémy priamo alebo odporučia najvhodnejšieho odborného lekára.

Ordinačná doba je 12 hodín denne od 8.00 do 20.00 v pracovných dňoch.

Pacienti sa môžu na vyšetrenie objednať.

Pacienti majú možnosť objednať sa zadarmo na vyšetrenie na presný čas telefonicky alebo kedykoľvek cez internet na www.praktickaambulancia.sk. Neplatia pritom žiadne celoročné poplatky, ani poplatky za objednávanie na presný čas, za vydanie potvrdenia o návšteve lekára či o práceneschopnosti.

Vyšetrenia sú hradené z verejného zdravotného poistenia, pričom ambulancia má zmluvy so všetkými zdravotnými poisťovňami. Samozrejmosťou je príjemné a moderné prostredie ambulancie.

V ambulancii kladú dôraz aj na príjemné vystupovanie personálu k pacientom.

Dôraz kladú na prevenciu



"Aj Piešťancov chceme podporiť v ich záujme o svoje zdravie a prevenciu. Ako našich pacientov ich budeme aktívne pozývať na pravidelné preventívne prehliadky, nepočkáme, dokiaľ si na nás spomenú,"
vraví MUDr. Martin Psica.
V rámci preventívnej prehliadky lekár komplexne vyšetrí pacienta "od hlavy po päty", vyhodnotí zdravotný stav a v prípade zdravotných ťažkostí odporučí vhodnú liečbu. Pacienti tak majú možnosť získať prehľad o svojom zdravotnom stave, ako aj spoznať lekára a prostredie modernej ambulancie.

Ambulancia sídli na prízemí biznis centra Aquapolis. Vstup je od príjazdovej cesty vedúcej od parkoviska pri Tescu.

Počet pacientov je limitovaný



Praktická Ambulancia ordinuje v biznis centre Aquapolis na Piešťanskej ceste č. 3 a okrem dobrej dopravnej dostupnosti ponúka pacientom z Piešťan aj možnosť parkovania dve hodiny zadarmo v podzemnej garáži. Parkovať sa dá zdarma aj pri hypermarkete Tesco, cez cestu je tiež bezplatné parkovisko pri Kauflande.

Pacientom Praktickej Ambulancie sa môže stať každý občan Piešťan s platným verejným zdravotným poistením SR, ktorý dovŕšil 18 rokov. "Stačí sa objednať na vyšetrenie a pri návšteve s pacientom uzatvoríme štandardnú Dohodu o poskytovaní zdravotnej starostlivosti. Vybavíme za pacienta komunikáciu s doterajším všeobecným lekárom a poisťovňou, ako aj prenos zdravotnej komunikácie," dodal MUDr. Martin Psica.

Viac informácií nájdete na www.praktickaambulancia.sk alebo na 033/324 95 55.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava