Moravany prestrieľali Pastuchov a sú jesennými kráľmi ôsmej ligy

  • Šport / Futbal
  • 9. novembra 2015, 09:25
  • Autor:T. Horký

Regionálne fubalové súťaže pokračovali predposledným kolom jesennej časti už bez zápasov piatej ligy, ktorá minulý týždeň skončila. Borovce dokázali vyhrať nad Dvorníkmi 4:0, rovnako aj Banka nad Bojničkami a Moravany nad Váhom vyhrali vysoko 8:1 nad Pastuchovom, keď sa štyrmi gólmi blysol Paulovič. Moravanci sú tak predčasne víťazom jesennej časti ôsmej ligy.

Oblastné majstrovstvá



Veľké Orvište – Cífer 0:0
Ani jednomu z mužstiev sa v poslednom jesennom kole nepodarilo skórovať a tak si obe mužstvá odniesli po bode za bezgólovú remízu.
Zostava V. Orvišťa: Budka – Stolárik, J. Vavrinec, Tanáč, Špernoga, T. Pavlovič, Belica, P. Pavlovič, I. Horváth, R. Vavrinec, Putek (Bucko)

Borovce – Dvorníky 4:0 (0:0)
Víťazstvu Boroviec pomohlo vylúčenie hosťujúceho Baša už v druhej minúte. Domáci tak pohodlne využili presilovú hru, keď všetky štyri góly strelili v druhom polčase. Dvakrát sa trafili Jankech s Koprnom.
Góly: Jankech a Koprna po 2
Zostava Boroviec: Valo – Herceg, Šašo, Jankech, Kapičák, Macháč, Urban, Dubovský, Koprna, Žilka, Moravčík (Balcír, Búš, Péči)

Oblastná súťaž sk. B



Ostrov – Koplotovce 0:2 (0:0)
Futbalistom Ostrova predposledný zápas futbalovej jesene nevyšiel a s favoritom zápasu prehrali 0:2. Hostia o svojom víťazstve rozhodli v priebehu 76. a 79. minúty, kedy skórovali Tajber s Pokryvkom a zaistili tak hosťom titul jesenného majstra.
Góly: Tajber, Pokryvka
Zostava: L. Valo – D. Valo, Chochula, Regina, Pet. Kabát, Líška, L. Svetlík, B. Svetlík, Boris, Pav. Kabát, Mitošinka (Urbánek, F. Svetlík, Legiň)

Dubovany – Šterusy 2:2 (1:0)
Hoci Dubovany viedli po prvom polčase 1:0 a chvíľu po prestávke 2:0, v priebehu 73. a 75. minúty skóroval dvakrát Nesteš a zaistil hosťom aspoň bod za remízu 2:2.
Góly: Skaličan, Kollár – Nesteš 2
Zostavy – Dubovany: Martin Kollár – Sasák, Jozef Kollár, Kusý, Martin Strečanský, Dobrovodský, Masarik, Šimon Strečanský, Klein, Skaličan, Vrbík (Vozár, Bubák, Kalaš),
Šterusy: Dovičič – Madunický, Lukáš Žilka, Nesteš, Gvizd, Nosko, Gajdošík, Strapatý, Dominik Žilka, Sereda, Gondál (Hamšík)

Trakovice – Ratnovce 3:0 (0:0)
Ratnovce držali po prvom polčase bezgólovú remízu, no po prestávke trikrát inkasovali a v Trakoviciach tak prehrali 0:3.
Góly: Žemla, Chudý, Kubiš
Zostava Ratnoviec: Lazový – Petrík, Kútny, Kalaba, Pulman, Bílik, Žák, Šiška, Stachura, Geschwandtner, Stolárik (Pavlovič)

Madunice – Šípkové 2:3 (1:2)
Futbalisti Šípkového dokázali zvíťaziť na pôde Maduníc 3:2, keď víťazstvo hostí zariadil dvoma gólmi strelec Tomáš Andrísek.
Góly: Blaho, Chalány – Andrísek 2, Žák
Zostavy – Madunice: Púdela – Žažo, Kosa, Blaho, Hargaš, Mesároš, Rusnáčik, Chalány, Stach, Kabát, Sedláčik (Stankovič, Hromada, Pisarik),
Šípkové: Líška – Lukáš Oška, Radovan Oška, Braško, Koyš, Šalát, Balcír, Andrísek, Žák, Lago, Nižňanský (Držík, Kusý)

Kľačany – Dolný Lopašov 0:0
Dolný Lopašov uhral bezgólovú remíz v Kľačanoch a domov si odviezol jeden bod.
Zostava D. Lopašova: Pavelský – Braniša, Masárik, Gula, Mačica, Hornák, Buchel, Kubiš, Lukáč, Vrbovský, Beblavý (Mačica)

Banka – Bojničky 4:0 (2:0)
Banka excelovala v Bojničkách, kde sa v oboch polčasoch dokázala dvakrát presadiť a celkovo tak vyhrala 4:0. Góly domácich strelili štyria rôzny strelci.
Góly: Hornák, Michalák, Belan, Vajsábel    
Zostava Banky: Krajčech – Patrik Bogora, Varga, Babiš, Michalák, Kusý, Pazderka, Belan, Szabo, Marian Bogora, Hornák (Samuhel, Klampár, Vajsábel)

Prašník – Veselé 3:1 (1:1)
Futbalisti Prašníka rozhodli o svojom víťazstve až v druhom polčase, keď skórovali Kazík s Bielikom a zaistili domácim zisk troch bodov.
Góly: Kubík, M. Kazík, Bielik – Gula
Zostavy – Prašník: Holán – Ondrej Bielik, Adamec, Kazík, Žažo, Konkuš, Rastislav Bielik, Miroslav Obuch, Ľuboš Obuch, Peter Kubík, Ondrej Kubík (Matys),
Veselé: Ševečka – Duračka, Michalčík, Rácz, Konečný, Masár, Gula, Dadík, Krajčo, Klúčovský, Chudý (Lesay, Bašovský)

Chtelnica – Pečeňady 1:1 (0:0)
Pečeňady viedli po hodine hry v Chtelnici 1:0, deľbu bodov zariadil vlastným gólom hosťujúci Ondrášik.
Góly: vlastný – Ondrášik
Zostavy – Chtelnica: Piačka – Melicher, Bílik, Cibrín, Dávid Zemko, Piešťanský, Čížik, Brisuda, Gába, Ondrej Zemko, Suchán (M. Piačka)
Pečeňady: Vidlička – Adámek, Durdy, Jankovič, Miškolci, Ondrášik, Michalčík, Adamčík, Chudý, Ščasnovič, Karaba (Svitek, Gergely)

Ôsma liga



Pastuchov – Moravany nad Váhom 1:8 (1:1)
Moravany deklarovali svoju dominanciu v jesennej časti jednoznačným víťazstvom v Pastuchove, kde zvíťazili vysoko 8:1 a stali sa tak jesenným kráľom ôsmej ligy. Štyrmi gólmi sa v drese hostí blysol Paulovič.
Góly: 45. Hlaváč – Paulovič 4, Miklovič 2, Dávidek, Dechet
Zostava Moravian: Lamini – Samuhel, Davídek, Dechet, Paulovič, Polák, Miklovič, Hečko, Hrebík, Jenčík, Bača (Števík, Svetlík, Bielik)

Horné Otrokovce – Kočín-Lančár 3:4 (1:1)
Pekná gólová prestrelka sa konala v Horných Otrokovciach, kam pricestoval Kočín-Lančár. Po prvom polčase to bolo 1:1, no hostia odskočili na a v 76. min vyhrávali už 4:1. Dve minúty predtým však prišli o vylúčeného Kunica a hostia presilovku využili na strelenie dvoch gólov a zápas ešte zdramatizovali.
Góly: Benko, Valo, Kolena – Hruška, Reško, Tokoš, vlastný
Zostava Kočína-Lančára: Varačka – Kunic, Bobček, Rechtorík, Reško, Vrbovský, Tokoš, Hruška, Pavlíček, A. Reško, Holícky (Biskorovajný, Tomiš)

Sokolovce – Nižná 0:0
V súboji Sokoloviec s Nižnou diváci žiaden gól nevideli a tak si na záver prvej polovice sezóny obe mužstvá rozdelili body za remízu 0:0.
Zostavy – Sokolovce: Fano – Galbička, Tomášik, Velič, Polák, Orosz, Dósa, Jašík, Blaško, Kudláč, Ištok (Fides, Korvín),
Nižná: Dekan – Horváth, Magnus, Janega, E. Šimkovič, Kosmál, Boldiš, Benedikovič, Piačka, Blanár, P. Šimkovič

Aktuálne tabuľky nájdete v Piešťanskom týždni číslo 46, ktoré je v predaji od 10. novembra.


0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava