Za Dolný Lopašov skóroval brankár, v Šípkovom inzultovali rozhodcu

  • Šport / Futbal
  • 2. novembra 2015, 08:27
  • Autor:T. Horký

Regionálne futbalové súťaže pokračovali ďalším kolom a opäť nebola núdza o zaujímavé zápasy. Pečeňady porazili Ostrov 3:0, Dolný Lopašov zdolal Dubovany 7:0 a k víťazstvu prispel gólom aj brankár Pavelský, stretnutie Šípkového s Kľačanmi bolo predčasne ukončené pre inzultáciu rozhodcu a Moravany zvíťazili nad H. Trhovištom 3:2.

Piata liga



Drahovce – Hlohovec 1:1 (1:1)

Drahovce síce viedli už od šiestej minúty gólom Nádaského, no o pol hodinu na to vyrovnal bývalý český reprezentant Tomáš Došek a zaistil hosťujúcemu celku aspoň bod za remízu 1:1.
Góly: Nádaský – Došek
Zostava Drahoviec: Paulovič – Šerjeník, Michálek, Oríšek, Poláčik, Horúcka, Zajac, Nádaský, Marušic, Švikruha, Onder (Rusnák, Bihari, Šúst)

Veľké Kostoľany – Zvončín 0:0
Vo veľkých Kostoľanom príliš atraktívny futbal nebol, diváci sa nedočkali žiadneho gólu počas celých 90 minút a mužstvá sa tak rozišli s bezgólovou remízou.
Zostava V. Kostolian: Jamrich – Strečanský, Grígel, Janíček, Filin, Vavrinec, Balón, Komadel, Mačica, Velšic, Čeliga (Boldiš, Žák, Prosnan)

Horné Orešany – Trebatice 1:1 (0:0)
V H. Orešanoch padali góly až po prestávke. Najskôr sa v 68. min presadil hosťujúci Suchánek, no o tri minúty neskôr sa podarilo vyrovnať Stachovi, ktorý upravil na konečných 1:1.
Góly: Stacho – Suchánek
Zostava Trebatíc: Veselý – Kuťka, Zemko, Chebeň, Zelenay, Směřička, Suchánek, Pekarovič, Kirka, Machač, Klačman (Bíro, Mosný)

Krakovany – Moravský Sv. Ján 2:1 (0:1)
Krakovany tak boli jediným tímom z piešťanského regiónu, ktorý v piatej lige dokázal vyhrať. Hoci domáci prehrávali 0:1, v priebehu 71. a 78. Minúty dokázali otočiť stav gólmi Sedláka a Hazdu, čím si zabezpečili tri body.
Góly: Sedlák, Hazda – Den. Bolf
Zostava Krakovian: O. Sedlák – Bukovčák, Holán, Ondrejka, M. Sedlák, Feranec, P. Sedlák, Kališ, Bojkovski, Hazda, Kubran (Krajčovič, Duchoň, Toplanský)

Oblastné majstrovstvá



Dvorníky – Veľké Orvište 1:1 (1:0)
Domáci viedli už v tretej minúty gólom Plevku z penalty, no po prestávke sa podarilo vyrovnať hosťujúcemu Pavlovičovi, ktorý zaistil V. Orvišťu aspoň bod za remízu 1:1.
Góly: Plevka  – Pavlovič
Zostava V. Orvišťa: Budka – Stolárik, Jaroslav Vavrinec, Bartošek, Špernoga, Jánošík, Tomáš Pavlovič, Peter Pavlovič, Belica, Horváth, Róbert Vavrinec

Majcichov – Borovce 4:1 (2:0)
Borovciam sa v Majcichove príliš nedarilo a už po 40. Minútach prehrávali 0:2. Hoci po prestávke znížil Urban, domáci pridali ďalšie dva góly a zvíťazili celkovo 4:1.
Góly: Hruška 2, Pecháček, Krivosudský – Urban
Zostava Boroviec: Valo – Herceg, Šašo, Jankech, Kapičák, Balcír, Radošinský, Ondrej Macháč, Urban, Pažík, Michal Macháč (Kolník, Koprna, Tonkovič)

Oblastná súťaž sk. B



Veselé – Chtelnica 1:1 (0:1)
Hoci hostia viedli po pol hodine gólom Tomášku, domáci po prestávke vyrovnali zásluhou Dadíka a mužstvá si podelili body za remízu 1:1. Strelec hostí nedohral zápas kvôli červenej karte v 86. Min.
Góly: Dadík – Tomáška
Zostavy – Veselé: Ševečka – Duračka, Bartovic, Urban, Konečný, Masár, Gula, Dadík, D. Krajčo, Klúčovský, Chudý (Lesay, M. Krajčo),
Chtelnica: Piačka – Melicher, Bílik, Piešťanský, Dávid Zemko, Slabý, Tomáška, Čížik, Brisuda, Cibrín, Ondrej Zemko (Stanovič, Kalaš)

Prašník – Trakovice 2:1 (2:0)
Góly: 10. Grivalský (z pen), 17. Milan Kazík – 85. Janovič  
Zostava Prašník: Holán – Ondrej Bielik, Adamec, Kazík, Žažo, Konkuš, Rastislav Bielik, Matys, M. Obuch, Pašmík, Grivalský (Michal Kazík, Ľ. Obuch)
Trakovice: Putera – Radošovský, Žemla, Peter Chudý, Krajčovič, Bališ, Jakub Tolarovič, Janovič, Marcel Tolarovič, Ščasnovič, Kubiš (Komarňanský, Chudý, Mužila)

Koplotovce – Banka 5:0 (1:0)
Banka sa v Koplotovciach príliš nepredviedla a favoritovi podľahla vysoko 0:5. Až štyri góli inkasovali hostia v druhom polčase.
Góly: Kováč, Lackovič, Miklovič, Pokryvka, Mišech (z pen)
Zostava Banky: Krajčech – Patrik Bogora, Varga, Vajsábel, Babiš, Kusý, Pazderka, Marian Bogora, Andrej Samuhel, Štefan Samuhel, Klampár

Pečeňady – Ostrov 3:0 (1:0)
Domáci strelili gól už v druhej minúte zásluhou Adamčíka. Ďalšie zásahy domácich pridali, až keď Ostrov prišiel o dvoch vylúčených hráčov Klasovitého a Lukáča. Napokon sa Pečeňady tešili z výhry 3:0, posledné dva góly dali striedajúci Chudý a Ščasnovič.
Góly: Adamčík, Chudý, Ščasnovič
Zostavy – Pečeňady: Vidlička – Adámek, Durdy, Jankovič, Lužák, Miškolci, Ondrášik, Holiš, Pekarovič, Michalčík, Adamčík (Ľ. Ščasnovič, Chudý, Svitek),
Ostrov: Hajdín – Chochula, Pavol Kabát, Peter Kabát, Valo, Lukáč, Klasovitý, Regina, Svetlík, Sipos, Líška (Mitošinka, Legiň)

Šípkové – Kľačany 1:1 (1:1)
Duel Šípkové – Kľačany začal gólom hostí zásluhou Garaja, no po pol hodine vyrovnal Žák z penalty. Rozhodca Juraj Tomašovič v 34. minúte predčasne zápas ukončil, keď do neho zozadu narazil hráč hostí.
Góly: Žák – Garaj
Zostava Šípkového: Líška – Lukáš Oška, Oška, Braško, Koyš, Šalát, Balcír, Andrísek, Žák, Bališ, Ilenčík


Bojničky – Madunice 3:1 (2:1)

Bojničky viedli už po troch minútach, no v deviatej min. vyrovnal hosťujúci Polák. Domáci však ešte pridali dva góly a zvíťazili 3:1.
Góly: Kubíček, Pavelka, Bučko – Polák
Zostava Maduníc: Púdela – Stankovič, Žažo, Blaho, Hargaš, Rusnáčik, Chalány, Stach, Bojaj, Sedláčik, Polák (Horváth)

Šterusy – Ratnovce 2:1 (1:0)

Za domácich skóroval už v úvode zápas Žilka a chvíľu po prestávke zvýšil na 2:0 Nesteš. V závere už len upravil na konečných 2:1 hosťujúci Kútny.
Góly: Žilka, Nesteš – Kútny
Zostavy – Šterusy: Palkech – Madunický, Lukáš Žilka, Rechtorík, J. Nesteš, Gvizd, Nosko, Gajdošík, Strapatý, Dominik Žilka, Sereda (Hamšík, M. Nesteš),
Ratnovce: Lazový – Petrík, Kútny, Kalaba, Pavlovič, Pulman, Bílik, Bírešík, Žák, Paulovič, Šiška (Galbička)

Dolný Lopašov – Dubovany 7:0 (3:0)
Domáci si schuti zastrieľali proti Dubovanom, ktoré zdolali vysoko 7:0. Po dva góly strelili Lukáč s Hornákom, presadil sa aj domáci brankár Pavelský, ktorý premenil penaltu.
Góly: Lukáč a Hornák po 2, Pavelský, Masárik, Mačica  
Zostavy – D. Lopašov: Pavelský – Braniša, Masárik, Gula, Mačica, Hornák, Buchel, Kubiš, Lukáč, Vrbovský, Beblavý (Lenghart, Chnápko, Zemko),
Dubovany: Martin Kollár – Kusý, Martin Strečanský, Šimon Strečanský, Masarik, Brucháč, Sasák, Jozef Kollár, Bubák, Horňák, Lietavec

Ôsma liga



Nižná – Horné Otrokovce 2:1 (2:0)
Nižná vyhrala po siedmych zápasoch, keď o svojom víťazstve rozhodla gólmi Velšica a Boldiša už v prvom polčase. Hoci po zmene strán inkasovala z penalty, na zisku troch bodov to nič nezmenilo.
Góly: 27. Velšic, 39. Boldiš – 76. Benko (z pen)
Zostava Nižnej: Dekan – Horváth, Velšic, Magnus, Janech, Janega, E. Šimkovič, Kosmál, Novotný, Boldiš, Benedikovič (Piačka, P. Šimkovič)

Kočín-Lančár – Merašice 4:0 (1:0)
Domáci si v pohode poradili s Merašicami. Najskôr sa v prvom dejstve presadil Orihel a po prestávke postupne skórovali Tokoš, Pavlíček a Žažo.
Góly: Orihel, Tokoš, Pavlíček, Žažo
Zostava Kočína-Lančára: Jurda – Rechtorík, Bobček, Reško, Vrbovský, Orihel, Hruška, Tokoš, Biskorovajný, Žažo, Reško (Tomiš, Pavlíček, Kunic)

Horné Trhovište – Moravany nad Váhom 2:3 (0:2)
Moravany viedli už po štvrťhodine gólmi Davídka a Jenčíka, no domáci po prestávke znížili. Za Moravany skóroval v 80. min Pavlíček a v závere už len znížil na konečných 2:3 Kadlečík.
Góly: Volko, Kadlečík – Dávidek, Jenčík, Paulovič
Zostava Moravian: Lamini – Davídek, Dechet, Paulovič, Polák, Miklovič, Hečko, Sulák, Hrebík, Jenčík, Bača (Novosad)

Pastuchov – Sokolovce 1:2 (1:0)

Hoci Sokolovce prehrávali 0:1, po prestávke v priebehu dvoch minút skórovali Polák so Stredákom a rozhodli tak o víťazstve Sokoloviec.
Góly: Pilný – Polák, Stredák
Zostava Sokoloviec: Fano – Galbička, Tomášik, Velič, Polák, Orosz, Stredák, Jašík, Vido, Kudláč, Ištok (D. Jašík, Blaško)

Futbalisti, pošlite víťazné selfie

Chcete sa vidieť v Piešťanskom týždni?

Pošlite nám selfie po vašom víťaznom zápase na e-mail horky@piestanskytyzden.sk.



Aktuálne tabuľky nájdete v Piešťanskom týždni číslo 45, ktoré je v predaji od 3. novembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel