Vrbovčania vezú bod zo Šimonovian

  • Šport / Futbal
  • 27. októbra 2015, 09:35
  • Autor:Peter Sedláček

Futbalisti MFK Vrbové cestovali v 13. kole na ihrisko Šimonovian. V treťoligovom zápase gól nepadol, a tak si mužstvá podelili body za bezgólovú remízu.

Vo vyrovnanom prvom polčase mali domáci miernu optickú prevahu. Hostia pohrozili nebezpečne len raz, keď sa Zelenay dostal pred pokutové územie, vystrelil, ale brankár sa nenechal prekvapiť. Aj po zmene strán domáci zatlačili hostí na ich polovicu, snažili sa ohroziť bránku, ale nechali len vyniknúť brankára Valoviča. Podľa trénera MFK Szilárda Petényiho to bola vybojovaná remíza, založená na dobrej defenzívnej činnosti, na ktorej sa podliehali všetci hráči. Mrzí ho však fakt, že sa vykartovali hráči zo základnej zostavy – stopér Sarr aj kapitán mužstva Gažík. Na budúci týždeň privítajú Vrbovčania na domácom ihrisku vedúce mužstvo tabuľkyKovo Beluša.

Zostava MFK: Valovič – Ďuračka, Vlado, Sarr, Strecký, Sumer, T. Gažík, Majgot, Doktor (71. Lackovič), Spál, (61. Šimor), Zelenay (78. Michálek)

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 44, ktoré je v predaji od 27. októbra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava