Moravany rozstrieľali Žlkovce, Kočín-Lančár zasa Nižnú

  • Šport / Futbal
  • 26. októbra 2015, 08:53
  • Autor:T. Horký

Regionálne futbalové súťaže pokračovali počas víkendu ďalším kolom a opäť nebola núdza o zaujímavé zápasy. Trebatice si doma poradili s Mokrým Hájom, Dolný Lopašov vyhral v Ratnovciach 4:1, Šterusy po polčase s Rakovicami odstúpili zo zápasu pre nízky počet hráčov, Moravany porazili Žlkovce 7:0 a Kočín-Lančár zasa Nižnú 5:0.

Piata liga



Trebatice – Mokrý Háj 4:0 (1:0)
Trebatice na domácom ihrisku naplno bodovali, keď jednoznačným víťazstvom 4:0 zdolali Mokrý Háj. Dvomi gólmi sa v drese domácich blysol Lukáš Kirka. Prisali sa k nemu aj Klačman so Zemkom.
Góly: L. Kirka 2, Klačman, F. Zemko
Zostava Trebatíc: Veselý – Kotula, Kuťka, Zemko, Chebeň, Zelenay, Směřička, Suchánek, Pekarovič, L. Kirka, O. Macháč (Mosný, Klačman, Hrnčiar)
 
Hlohovec – Krakovany 7:0 (4:0)

Krakovany si z Hlohovca odviezli debakel 0:7. Hostia prehrávali už po prvom polčase 0:4, a domáci tromi gólmi upravili výsledok po prestávke. V drese domácich sa dvakrát presadil bývalý český reprezentant Tomáš Došek.
Góly: T. Došek, Adamík a Ivanič po 2, Cabadaj,
Zostava Krakovian: O. Sedlák – Ondrejka, O. Holán, Kubran, Kališ, Feranec, Hazda, P. Sedlák, Bojkovski, Toplanský, Bukovčák (M. Pavlovič, Jančuš, Žilka)
 
Gbely – Drahovce 3:2 (0:1)
Drahovce v Gbeloch viedli po góle Martina Horúcku. Domáci však po zmene strán výsledok otočili, no v 70. minúte vyrovnal Onder. O päť minút na to rozhodca neuznal Drahovciam vedúci gól a v závere nariadil diskutabilný pokutový kop, ktorý napokon domáci premenili.
Góly: Martin Horúcka, T. Onder
Zostava Drahoviec: Paulovič – Šerjeník, Michálek, Oríšek, Poláčik, Marek Horúcka, Martin Horúcka, Zajac, Marušic, Švikruha, Onder (Poláčik, Potrok)

Oblastné majstrovstvá



Veľké Orvište – Majcichov 2:0 (2:0)
Orvište rozhodlo o svojom víťazstve už v prvom polčase, kedy sa najskôr presadil v 22. min Pavlovič a o desať minút upravil na konečných 2:0 Belica.
Góly: P. Pavlovič, Belica
Zostava V. Orvišťa: Budka – Stolárik, J. Vavrinec, Tanáč, Luk. Bartošek, Špernoga, Jánošík, T. Pavlovič, P. Pavlovič, Belica, I. Horváth (Putek)

Borovce – Dechtice 1:2 (1:1)

V Borovciach padali góly iba z penált, domáci kopali jednu, hostia dve a preto vyhrali. Pomohlo im k tomu aj vylúčenie Martina Radošinského z Boroviec, ktorý prišiel na ihrisko v 70. minúte, za šesť minút však dostal dve žlté karty.
Góly: 42. Koprna  – Maška 2
Zostava Boroviec: Valo – Pet. Herceg, Šašo, Dubovský, Jankech, Balcír, T. Radošinský, O. Macháč, Urban, Žilka, Koprna (Moravčík, M. Radošinský, Pažík)

Oblastná súťaž sk. B



Chtelnica – Prašník 2:0 (0:0)
Domáci rozhodli o svojom víťazstve v priebehu piatich minút, keď v 54. a 59. min skóroval strelec O. Zemko.
Góly: O. Zemko 2
Zostavy – Chtelnica: Bašnák – M. Bolla, Bílik, Piešťanský, L. Cibrín, Slabý, Tomáška, Čížik, Brisuda, O. Zemko, Suchán (D. Zemko, Stanovič),
Prašník: T. Holán – O. Bielik, Adamec, M. Kazík, O. Žažo, Kurňavka, L. Konkuš, Kubík, R. Bielik, O. Kubík, Matys (Ľ. Obuch, M. Obuch)

Madunice – Koplotovce 0:1 (0:0)
Madunice prišli o všetky body tesne po nástupe na druhý polčas, keď sa v 48. Min presadil hosťujúci Lackovič a zabezpečil Koplotovciam víťazstvo.
Gól: Lackovič
Zostava Maduníc: Púdela – Stankovič, Žažo, Kosa, Blaho, Hargaš, Mesároš, Rusnáčik, Chalány, T. Horváth, Polák (Pisarik)

Dubovany – Šípkové 1:2 (0:1)
Hostia skórovali už v 8. min Andrískom a v 57. Minz zvýšil na 2:0 pre Šípkové Žák. Za domáci strelil jediný gól Vrbík.
Góly: Vrbík – Andrísek, Žák
Zostavy – Dubovany: Kalaš – Kollár, Kusý, M. Strečanský, Š. Strečanský, Klein, Masarik, Brucháč, Vozár, Skaličan, Ľ. Vrbík (Kollár, Sasák),
Šípkové: B. Líška – L. Oška, R. Oška, Braško, Koyš, Šalát, Balcír, Andrísek, Kubík, Žák, Bališ (Nižňanský)

Trakovice – Šterusy 7:1 (7:1) – nedohrané pre nízky počet hráčov hostí na ihrisku
Šterusy nastúpili na zápas iba s desiatimi hráčmi a už v 9. minúte prehrávali trojgólovým rozdielom. Dohrali však polčas a potom oznámili, že nebudú pokračovať nakoľko majú zranených. Rozhodca musel pre nízky počet hráčov v tíme Šterusov duel predčasne ukončiť.
Góly: T. Bališ 2, Š. P. Chudý, Janovič 2, Kubiš, Krajčovič – Nesteš
Zostava Šterús: Strapatý – Madunický, Dovičič, J. Nesteš, M. Nesteš, Gondál, Hamšík, L. Žilka, Gvizd, D. Žilka

Ratnovce – Dolný Lopašov 1:4 (1:2)
Hostia viedli už po 11. Minútach 2:0, no do polčasu ešte Ratnovce znížili. D. Lopašov však po prestávke pridal ďalšie dva góly a vyhral tak 4:1. Dvakrát v drese hostí skóroval kanonier Peter Hornák.
Góly: M. Pavlovič – P. Hornák 2, Mačica, M. Gula
Zostavy – Ratnovce: Križna – Petrík, Kútny, Kalaba, Stachura, M. Pavlovič, Pulman, Bílik, Boďo, Geschwandtner, Kopal (Žák, Brezovan),
D. Lopašov: Pavelský – Braniša, Masárik, M. Gula, T. Mačica, P. Hornák, Buchel, Kubiš, M. Mačica, Lenghart, Lukáč (Vrbovský, Zemko)

Banka – Pečeňady 0:1 (0:1)
Pečeňadom stačil na víťazstvo nad Bankou len jediný gól. Ten strelil už v 25. min Ondrášik a zaistil tak hosťom tri body.
Gól: Ondrášik
Zostavy – Banka: P. Krajčech – P. Bogora, Varga, Benko, Babiš, Belan, Michalák, Kusý, Pazderka, Hornák, Š. Samuhel (A. Samuhel),
Pečeňady: Vidlička – Adámek, Durdy, Jankovič, Karaba, Lužák, Miškolci, Ondrášik, Ščasnoviš, Svitek, Pekarovič (Chudý)
 
Ostrov – Veselé 1:2 (1:1)
Za domácich sa najskôr presadil strelec Klasovitý, no po polhodine bolo vyrovnané zásluhou Chudého. Víťazný gól Veselého strelil v 73. min Masár.
Góly: Klasovitý – Chudý, Masár
Zostavy – Ostrov: Hajdin, Valo, Regina, Urbánek, Chochula, Pe. Kabát, Lukáč, Boris, B. Svetlík, Klasovitý, Pa. Kabát (Mitošinka, Sipos)
Veselé: Strecký – Duračka, Michalčík, Masár, Gula, Krajčo, Rácz, Konečný, Chudý, Dadík, Urban (Klúčovský, Lesay)

Ôsma liga



Moravany nad Váhom – Žlkovce 7:0 (2:0)
Moravany potvrdili úlohu favorita a v domácom zápase proti Žlkovciam si schuti zastrieľali. Svojmu súperovi nasúkali sedem gólov a upevnili si prvé miesto v tabuľke.
Góly: Dávidek 2, vlastný, L. Miklovič 2, Hečko, I. Paulovič
Zostava Moravian: Lamini – Davídek, Dechet, Samuhel, Paulovič, Polák, Miklovič, Hečko, Sulák, Hrebík, Jenčík (Števík, Bielik, Novosad)

Sokolovce – Horné Trhovište 4:1 (2:1)
Sokolovce uhájili domácu pôdu a Horné Trhovište zdolali 4:1. Dvomi gólmi zariadil víťazstvo Stredák, ku ktorému sa pridali Orosz s Tomášikom.
Góly: Stredák 2, Orosz, Tomášik – Pavlák
Zostava Sokoloviec: Horúcka – Galbička, Blaško, Dósa, Tomášik, Velič, Polák, Orosz, Stredák, Korvín, F. Jašík (D. Jašík, Vido, Ištok)

Kočín-Lančár – Nižná 5:0 (2:0)
Gólové hody zažili aj futbalisti Kočína-Lančára, ktorí v derby zápase s Nižnou na ihrisku dominovali a vyhrali jednoznačne 5:0.
Góly: Tokoš 2, Orihel, Žažo, Bílik
Zostavy – Kočín-Lančár: Jurda – Rechtorík, Bobček, Reško, Vrbovský, Orihel, Hruška, Tokoš, Pavlíček, Žažo, Holícky (A. Reško, Bilík, Biskorovajný),
Nižná: Dekan – Blanár, Horváth, Velšic, Magnus, Janech, Janega, E. Šimkovič, Kosmál, Boldiš, Porubský (Benedikovič, P. Šimkovič, Piačka)

Aktuálne tabuľky nájdete v Piešťanskom týždni číslo 44, ktoré je v predaji od 27. októbra.


0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav