Krby z Garga – rada zdarma!

  • Spravodajstvo
  • 23. októbra 2015, 13:10
  • Autor:vd/inz

Je vám zima a vaše radiátory nedávajú toľko živého tepla, aby spríjemnili váš domov? Možno uvažujete o zmene a rozhodujete sa kúpiť si krbové kachle či kozub. Do Piešťan prišli obrovské prívesy, ktoré zaparkovali pred ešte väčším Krbovým štúdiom GARGO na Žilinskej ceste. Je v nich pekelne teplo, pretože v kachliach zakúrili nielen pre zvedavých našincov, ale i ľudí zo širokého okolia. Zažívajú tak predvádzanie kachieľ, aké nemá v našich podmienkach obdobu – ide totiž o vysoko kvalitné nórske, kanadské a slovenské výrobky. Predvádzacia akcia potrvá do 24. októbra a počas nej vám ponúknu zľavu vo výške 7-15 percent. Kliknite si na www.gargo.sk a tam nájdete všetky značky, ktorými sa obchodníci prezentujú.

GARGO radí


Uvažujete o stavbe alebo rekonštrukcii rodinného domu? Ak áno, nezabúdajte, že o zdroji tepla treba premýšľať v predstihu. Ak sa rozhodnete vykurovať dom v plnej miere alebo len občasne pomocou krbu či krbových kachieľ, bez odborných rád sa v zmesi pestrej ponuky vykurovacích telies na drevo asi nezaobídete. Výber krbových kachieľ alebo vložky si dôkladne premyslite. Do úvahy treba vziať tepelné straty, no najmä výkon vyhrievacieho telesa. „Ľudia často riešia výber krbovej vložky alebo samotného krbu neskoro. Mali by o tom uvažovať už pri projektoch komína. Ak plánujú do domu zakúpiť krbovú vložku, tá je náročnejšia na umiestnenie a inštaláciu. Treba ju obmurovať a pripraviť na prevádzku. Tiež sa treba rozhodnúť, či vám bude vyhovovať teplovzdušná krbová vložka alebo teplovodný variant. Obe máme v našom krbovom štúdiu inštalované, sprevádzkované a zákazníkom vieme vysvetliť ich výhody či nevýhody,“ povedal riaditeľ Krbového štúdia  GARGO, Peter Urminský.

Najväčšie krbové štúdio na Slovensku


Moderné technológie zabezpečujú úplné prehorenie dreva s minimálnym množstvom popola, nízku mieru znečistenia, jedinečný dizajn a neopakovateľnú atmosféru. V bezkonkurenčne najväčšom krbovom štúdiu na Slovensku, v GARGU, ktoré na ploche sedemsto metrov štvorcových vystavuje viac ako tristo vzorov krbov a kachlí kanadských, slovenských i nórskych výrobcov, vám okrem poradenstva a priamej kúpy vykurovacieho telesa ponúknu aj palivové drevo či pelety. Živé teplo, ktoré zažijete pri najmodernejších kozuboch s dvojitým spaľovaním, dá vášmu domovu pocit bezpečia – a takmer bez práce. „Interval prikurovania je napríklad pri kanadských krbových vložkách deväť až dvanásť hodín, čo je absolútny luxus,“ skonštatoval P. Urminský. Ľudia sa podľa tohto odborníka často dopúšťajú chyby už pri zakladaní ohňa v kozube. Robia to systémom – naspodku noviny, tenké triesky, potom hrubšie a navrchu pyramídy najhrubšie polená. To je chyba! „Studený, neprehriaty komín rýchlo znečistia sadze a dechet. Preto všetkým našim zákazníkom radíme, aby si naspodok dali najhrubšie polená a navrch triesky. Tie sa okamžite rozhoria, zohrejú komín a drevo postupne prehorí až naspodok,“ zdôraznil P. Urminský.

Otvorili aj nové Interiér štúdio


„Na základe dlhoročných skúseností sme vybudovali nové obchodné priestory, kde svojim zákazníkom ponúkame širokú škálu dverí a podláh. Takto sme na jednom mieste sústredili pre zákazníka všetko, čo do domu či bytu potrebuje – Krbové štúdio, Kúpeľňové štúdio a okrem iného aj novootvorené Interiér štúdio na ploche 700 metrov štvorcových, kde vystavujeme viac ako päťsto dekorov laminátových, drevených a vinylových podláh značiek MOLAND, LA METT, EGGER, CLASSEN, KRONO, KAINDL, ALSAFLOR, PARADOR, a tiež dyhované podlahy značky PAR-KY. Ponúkame zákazníkom viac ako sedemdesiat druhov dverí s obložkovou zárubňou značiek ZLOMEK, SOLODOR, POL-SKONE a ATWYN. Navyše ponúkame aj veľké bezplatné parkovisko, kde zákazník pohodlne a komfortne zaparkuje svoje vozidlo,“ zdôraznil P. Urminský.
Ponuka značiek krbových kachieľ a krbových vložiek: BEF, ROMOTOP, HS FLAMINGO, THORMA, KOBOK, FLAMA, JOTUL, HAAS SOHN, SPARTHERM BRUNER a kanadské krbové kachle PACIFIC ENERGY, TRUE NORTH, REGENCY, NAPOLEON, HAMPTON s efektívnym spaľovaním plynov s nižšou spotrebou dreva a dlhšou dobou horenia.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 10. mája. Tento deň je Svetovým dňom pohybu ku zdraviu. Meniny má Viktória.
  • 10.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Plánovaná už raz odkladaná udalosť Natrime si svoje mesto sa v sobotu 4. mája uskutočnila v dopoludňajších hodinách. Iniciatíva vznikla…
  • 10.05.2024, 00:01
  • Piešťany / Spravodajstvo
sobota, 11. mája 2024
Meniny má Blažena, zajtra Pankrác