Vrbové remizovalo s Domanižou 1:1

  • Spravodajstvo / Región
  • 20. októbra 2015, 09:35
  • Autor:Peter Sedláček

V 11. kole štvrtej ligy privítali futbalisti MKF Vrbové Domanižu. Po vyrovnanom priebehu zápasu, ktorý sa hral na ťažkom teréne, si mužstvá podelili body za remízu 1:1.

Stretnutie začali lepšie hostia, hrozili nebezpečnými útokmi po ľavej strane a v 17. min sa ujali vedenia gólom Sadeckého. Domaniža viedla len desať minút, domáci zvýšili obrátky a šťastným zásahom vyrovnal Igor Zelenay. Strelec hostí Sadecký stále zamestnával domácu obranu, ale tá odolávala. Skóre sa nemenilo ani v 35. min, keď sa domáci Sarr pekne uvoľnil v pokutovom území, jeho strela však skončila na žrdi. Tesne pred odchodom na prestávku si výborne spracoval dlhú prihrávku v šestnástke Spál, ale brankár hostí ho skvele vychytal. Po zmene strán nastúpili zverenci trénera Szilárda Petényiho s cieľom naplno bodovať, pritlačili súpera na jeho polovici, ale šance Spála, Zelenaya a znovu Spála zlikvidoval pozorný brankár. V poslednej minúte mohli Vrbovčania streliť gól, keď po skvelom úniku a centrovanej lopte od Sumera do odkrytej obrany nikto z domácich nedokázal zakončiť, a tak sa zápas aj vinou ťažkého terénu skončil remízou 1:1.

Zostava MFK:
Valovič – Ďuračka, Vlado, Sarr, Strecký, Sumer, Gažík, Majgot (62. Lackovič), Doktor (44. Kurinec), Spál, Zelenay (88. Šimor)

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 43, ktoré je v predaji od 20. októbra.


0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel