Noc svetiel s úchvatnou svetelnou šou

  • Kultúra a spoločnosť
  • 7. októbra 2015, 09:27
  • Autor:Dáša Dzurechová

Po minuloročnom úspechu Noci svetiel organizátorky z Materského centra Úsmev pripravujú na tohtoročný 10. október ešte väčší zážitok. K lampiónovému sprievodu, tvorivým dielňam, hudobnému vystúpeniu pribudne špeciálna svetelná UV šou v podaní skupiny Argolla. Záver lampiónového sprievodu uprostred piešťanského mestského parku obstará ohňová šou, zakončená pyroefektmi.

Podujatie sa začne podvečer o 18.30 h v Hudobnom pavilóne v mestskom parku a na terase Kursalonu. Deti sa najskôr zabavia na tvorivých dielňach, kde si môžu vyrobiť umelecké dielka s jesennou tematikou. Po zotmení sa na pódiu Hudobného pavilónu po prvý raz predvedú umelci zo súboru Argolla.
Skupina Argolla sa špecializuje na tanečno-akrobatické šou a jedinečné artistické programy. V Piešťanoch predvedú svetelnú UV šou, akrobaciu s kockou a na kruhu cyr wheel. O úžasné zrakové vnemy sa postarajú taktiež tanečníčky so svetelným naradím.
Po tomto vystúpení podobne ako vlani sa lampiónový sprievod vyberie k fontáne uprostred parku po zaujímavo vyzdobenej ceste. Za fontánou tanečníci ukážu ešte ohňovú šou zakončenú nápaditými pyroefektmi.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián