Októbrové veľtrhy prinesú ponuky pracovných miest

  • Spravodajstvo
  • 1. októbra 2015, 14:55
  • Autor:pror

Stovky pracovných miest pre zamestnancov i nové možnosti pre začínajúcich a fungujúcich podnikateľov prinesú v druhej polovici októbra dve výstavy v Trnave za účasti firiem aj z piešťanského regiónu.

V dňoch 20. a 21. októbra sa v trnavskom hoteli Holiday Inn uskutoční druhý ročník veľtrhu Práca a Kariéra, v rovnakom termíne a na rovnakom mieste v premiére výstava Podnikanie a Franchising. Vstup na obe podujatia je bezplatný.

Práca a Kariéra


Počas veľtrhu Práca a Kariéra návštevníci dostanú možnosť vybrať si z ponuky niekoľkých desiatok firiem a spoločností nielen z trnavského regiónu, ale aj zo širokého okolia.
„Súčasťou podujatia bude viacero workshopov, zameraných na prípravu na pohovor, testovanie z anglického jazyka, assessment centrum, motivačné tréningy, koučovacie rozhovory, otestovanie komunikačných zručností a mnoho ďalších zaujímavých prednášok,“ priblížil spoluorganizátor veľtrhu Miroslav Koleník.
Veľtrh je určený ľuďom, hľadajúcim si prácu, zamestnancom, túžiacim zmeniť súčasnú profesiu, ale aj študentom, obzerajúcim sa po pracovnom uplatnení v budúcnosti. Podujatie získalo záštitu prezidenta SR Andreja Kisku. V Trnave lokálne a medzinárodné firmy pohľadajú zamestnancov na pozície technického, obchodného a finančného zamerania či ľudí ovládajúcich cudzie jazyky najmä zo západného Slovenska.

Podnikanie a Franchising


Výstava Podnikanie a Franchising ponúkne možnosti na podnikanie pre začínajúcich aj existujúcich podnikateľov. Na výstave sa odprezentujú slovenské a medzinárodné spoločnosti, propagujúce viacero typov obchodnej spolupráce. „Radi privítame zo západného Slovenska záujemcov o podnikanie i ľudí, plánujúcich zmeniť alebo rozšíriť svoje podnikateľské aktivity,“ uviedol Igor Holéczy z organizačného tímu.
Atraktívny sprievodný program sa zameria na možnosti získania finančných prostriedkov na podnikanie, konzultácie o podnikateľskom zámere, budovanie značky, internetový marketing, podnikateľské vzdelávanie a ďalšie.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 40, ktoré je v predaji od 29. septembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava