V regióne sa s gólmi akoby vrece roztrhlo

  • Šport / Futbal
  • 28. septembra 2015, 09:30
  • Autor:T. Horký

Regionálne futbalové súťaže pokračovali počas víkendu ďalším kolom a na viacerých štadiónoch bolo vidieť gólové hody. Trebatice zdolali Šaštín-Stráže 5:0, rovnako aj Madunice Chtelnicu, Banka vyhrala nad Ostrovom 6:2, takisto aj Pečeňady v Ratnovciach a Kočín-Lančár naložil Dolnému Trhovištu 7:0.

Piata liga



Trebatice – Slovan Šaštín-Stráže 5:0 (2:0)

Trebatice si doma napravili chuť za nevydarené posledné zápasy a svojho súpera vo všetkom predčili. Domáci viedli už po prvom polčase 2:0 a po prestávke pridali ďalšie tri góly. Hviezdou zápasu sa stal Martin Směřička, ktorý nastrieľal hetrik.
Góly: Směřička 3, Pekarovič, Suchánek
Zostava Trebatíc: Veselý – Valla, Chebeň, Verchola, Směřička, Kuťka, Zelenay, Suchánek, Klačman, Pekarovič, Kirka (Zemko, Hrnčiar, Bíro)

Horné Orešany – Veľké Kostoľany 1:0 (1:0)
Domácim stačil na víťazstvo nad Veľkými Kostoľanmi iba jediný gól, ktorý strelil už v 15. min z nariadeného pokutového kopu Malý.
Gól: Malý
Zostava V. Kostolian: Jamrich – Strečanský, Grígel, Janíček, Svítek, Balón, Janega, Boldiš, Mačica, Velšic, Komadel (Prosnan, Žák)
 
Mokrý Háj – Krakovany 7:3 (3:3)
Až desať gólov videli diváci v Mokrom Háji, kde sa predstavili Krakovany. Žiaľ až sedem z nich skončilo v sieti hostí a Krakovanci si tak domov odviezli debakel 3:7. O všetkom rozhodol druhý polčas, v ktorom strelili domáci štyri góly.
Góly: Čavojský, Rehák 3, Sloboda, Brezina, Irša – P. Sedlák 2, Hazda
Zostava Krakovian: O. Sedlák – Holán, Ondrejka, M. Sedlák, Pavlovič, Bojkovski, Kališ, P. Sedlák, Feranec, Duchoň, Hazda (Kubran, Jurda)

Križovany nad Dudváhom – Drahovce 2:0 (0:0)

Nedarilo sa ani Drahovciam, ktoré síce po prvom polčase hrali 0:0, no tesne po nástupe na druhý polčas inkasovali. V 54. min navyše prišli o vylúčeného Horúcku a domáci strelili aj druhý gól zásluhou Blaha.
Góly: Málik, Blaho
Zostava Drahoviec: Paulovič – Šerjeník, Michálek, Oríšek, Poláčik, Marek Horúcka, Nádaský, Onder, Švikruha, Martin Horúcka, Potrok (Bihari, Rusnák, Surový)

Oblastné majstrovstvá



Borovce – Leopoldov 1:1 (1:0)
Domáci viedli už po piatich minútach, keď sa presadil Herceg, no hosťom sa podarilo v 70. min vyrovnať zásluhou Tvrdého a mužstvá si tak podelili body za remízu 1:1.
Góly: 5. Herceg – 70. Tvrdý
Zostava Boroviec: Valo – Búš, Herceg, Šašo, Dubovský, Žilka, Koprna, Jankech, Balcír, Macháč, Urban (Péči, Pažík, Kapičák)

Veľké Orvište – Zeleneč 3:2 (1:1)
Hostia síce viedli po góle Bánovca, no domáci do polčasu ešte vyrovnali a tesne po prestávke šli do vedenia 2:1. Zeleneč síce neskôr vyrovnal zásluhou Belka, no o zisku troch bodov rozhodol z penalty v samotnom závere zápasu Tomáš Pavlovič.
Góly: Belica, vlastný, Pavlovič – Bánovec, Belko
Zostava V. Orvišťa: Budka – Bartošek, Zsolnay, Belica, Vavrinec, Špernoga, T. Pavlovič, P. Pavlovič, Tanáč, Bucko, Jánošík (Horváth, Vavrinec, Stolárik)

Oblastná súťaž, sk. B



Šterusy – Koplotovce 0:7 (0:6)

Šterusy absolútne nezvládli domáci súboj s Koplotovcami a už po prvom polčase bolo o víťazovi rozhodnuté, keď hostia viedli 6:0. Po prestávke sa ešte v závere presadil Majka a upravil na konečných 7:0.
Góly: M. Lackovič, Bališ 2, Tajber, P. Lackovič, Halas, Majka
Zostava Šterús: Kadúc – Marek Madunický, Rechtorík, Dovičič, Nesteš, Gajdošík, Sereda, Gondál, Mahrek, Strapatý, Madunický (Pečenadský, Nesteš)

Dubovany – Veselé 1:1 (1:1)
Všetko podstatné sa udialo v prvých 15. Minútach, keď sa najskôr už v tretej minúte presadil domáci Vrbík, no v 15. min vyrovnal Masár a zaistil hosťom aspoň bod.
Góly: Vrbík – Masár
Zostavy – Dubovany: Kollár – Klein, Sasák, Kusý, Vrbík, Šimon Strečanský, Skaličan, Brucháč, Masarik, Martin Strečanský, Kozák (Bubák),
Veselé: Strecký – Urban, Michalčík, Duračka, Bartovic, Masár, Dadík, Gula, Lesay, D. Krajčo, Klúčovský (M. Krajčo, Bašovský, Konček)
 
Kľačany – Prašník 1:2 (1:1)
Futbalisti Prašníka otočili stav zásluhou Kazíka a Pašmíka, čím získali tri body a poskočili tak na prvé miesto tabuľky oblastnej súťaže.
Góly: Hanke – Kazík, Pašmík
Zostava Prašníka: Holán – Bielik, Grivalský, Adamec, Milan Kazík, Michal Kazík, Kubík, Pašmík, Žažo, Kurňavka, Konkuš (Bielik, Ľ. Obuch, Matys)
 
Madunice – Chtelnica 5:0 (2:0)
Gólové hody videli aj v Maduniciach, kde domáci jasne predčili Chtelnicu a piatimi gólmi jej nedali žiadnu šancu na zisk bodov.
Góly: Polák 2, Rusnáčik, vlastný, vlastný
Zostavy – Madunice: Púdela – Stankovič, Žažo, Kosa, Blaho, Hargaš, Kabát, Mesároš, Rusnáčik, Chalány, Polák (Bojaj, Miník, Hyben),
Chtelnica: Bašňák – Dávid Zemko, Melicher, Cibrín, Brisuda, Stanovič, Ondrej Zemko, Bolla, Kalaš, Piačka, Suchán (Jamrich)
 
Banka – Ostrov 6:2 (3:2)
Výborne sa darilo aj Banke, ktorá porazila Ostrov vysokým rozdielom 6:2. V drese domácich sa dvakrát strelecky presadili Pazderka a Kusý, ku ktorým sa pridali obaja Bogorovci.
Góly: Pazderka a Kusý po 2, M. Bogora, P. Bogora  – Lukáč, Klasovitý
Zostavy – Banka: Kaclík – Patrik Bogora, Varga, Belan, Babiš, Michalák, Kusý, Pazderka, Marian Bogora, Hornák, Szabo (Krajčech),
Ostrov: Hajdín – Chochula, Pavol Kabát, Peter Kabát, Valo, Regina, Lukáč, Boris, Klasovitý, Gajdoš, Urbánek
 
Trakovice – Šípkové 1:2 (1:2)
Domáci šli síce do vedenia gólom Bališa z penalty, no chvíľu na to vyrovnal Andrísek a tesne pred prestávkou strelil víťazný gól Braško.
Góly: Bališ  – Andrísek, Braško
Zostava Šípkového: Líška – Lukáš Oška, Lago, Braško, Šalát, Kubík, Andrísek, Balcír, Radovan Oška, Ilenčík, Kusý (Kolník, Puvák)
 
Dolný Lopašov – Bojničky 1:1 (0:0)
V D. Lopašove sa najskôr po prestávke presadili domáci zásluhou Mačicu, no v 62. min vyrovnal Mihina a zaistil hosťom aspoň bod za remízu.
Góly: Mačica – Mihina
Zostava D. Lopašova: Pavelský – Čerňanský, Hečko, Braniša, Kubiš, Masárik, Gula, Mačica, Beblavý, Lukáč, Hornák (Lenghart)
 
Ratnovce – Pečeňady 2:6 (1:2)
Z chuti si zatrieľali aj Pečeňady, ktoré vyhrali v Ratnovciach 6:2, keď produktívni boli vďaka štyrom gólom najmä v druhom polčase.
Góly: Šiška, Boďo – Ondrášik 2, Durdy, Michalčík, Jankovič, Adamčík
Zostavy – Ratnovce: Lazový – Petrík, Kútny, Kalaba, Žák, Paulovič, Šiška, Pavlovič, Geschwandtner, Boďo, Pulman (Bartko),
Pečeňady: Vidlička – Durdy, Jankovič, Karaba, Chudý, Michalčík, Adámek, Adamčík, Lužák, Miškolci, Ondrášik

8. liga sk. B



Moravany nad Váhom – Horné Otrokovce 3:0 (1:0)
Moravany potvrdili úlohu favorita a s H. Otrokovcami si doma poradili bez problémov 3:0. Dvomi gólmi sa blysol domáci strelec Paulovič.
Góly: 20. Polák, 55. a 64. Paulovič
Zostava Moravian: Lamini – Stevík, Hrebík, Oprenčák, Davídek, Dechet, Hečko, Jenčík, Paulovič, Polák, Miklovič (Topolčáni)

Kočín-Lančár – Dolné Trhovište 7:0 (3:0)
Strelecké predstavenie predviedol aj Kočín-Lančár, ktorý doma porazil D. Trhovište vysoko 7:0. Zahviezdil aj produktívny strelec domácich Holícky, ktorý strelil hetrik.
Góly: Holícky 3,Hruška, Tokoš, Pavlíček, Reško
Zostava Kočína-Lančára: Varačka – Kunic, Rechtorík, Reško, Vrbovský, Tokoš, Hruška, Pavlíček, Hlúch, Žažo, Holícky (Jurda, Kriho, Tomiš)

Žlkovce – Nižná 3:1 (0:0)
Nižnej sa príliš nedarilo a hoci viedla 1:0 gólom Velšica, domáci skóre otočili a napokon vyhrali 3:1.
Góly: Dujsík, Kubiš, Humaj – L. Velšic
Zostava Nižnej: Dekan – Blanár, Horváth, Velšic, Boldiš, Šimkovič, Magnus, Novotný, Janech, Porubský, Janega (E. Šimkovič)

Merašice – Sokolovce 0:3 (0:2)

Sokolovce viedli po prvom polčase po góloch Stredáka 2:0 a keďže si domáci ešte v druhej časti strelili vlastný gól, tak Sokolovce zvíťazili 3:0.
Góly: Stredák 2, vlastný
Zostava Sokoloviec: Fano – Kudláč, Blaško, Tomášik, Dósa, Polák, Orosz, Korvín, Stredák, Škoda, Jašík (Vido, Fides)

Aktuálne tabuľky nájdete v Piešťanskom týždni číslo 40, ktoré je v predaji od 29. septembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
Dnes je pondelok 29. apríla. Tento deň je Európskym dňom solidarity a spolupráce medzi generáciami a Medzinárodným dňom tanca. Meniny…
  • 29.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
pondelok, 29. apríla 2024
Meniny má Jarmila, zajtra Lea