Podzemgang bavil dav na Pozemku

  • Spravodajstvo
  • 24. septembra 2015, 13:04
  • Autor:am

V pondelok sa ťažko vstáva, v utorok nepomáha káva, a preto mládež rozmýšľa, že sa v piatok vyberie von. A aj sa vybrala, pretože na piešťanskom Pozemku zorganizovali v sobotu 19. septembra nultý Open Air Fest, ktorému predchádzala Warm up párty v piatok večer.

Takmer všetci piešťanskí bikeri, milovníci progresu a amerických trendov v muzike a fanúšikovia začínajúcich hviezd Podzemgang sa spolu stretli na veľkom Pozemku. Párty oproti poliklinike začala netradične skoro – už o ôsmej večer. Netradične skoro aj skončila, aj keď zvuky v podaní nádejných neznámych a asi aj samozvaných raperov, snažiacich sa zaujať posledných päť ľudí pod pódiom, tomu nenasvedčovali. Počas skutočného takmer trojhodinového koncertu vystúpili mladí piešťanskí hudobníci Yojo, Tomáš Gajlík, Sima, Ján „Jofre“ Lednický a ich ďalší kolegovia zo spoločného albumu. Nad všetkými držal ochrannú ruku „môj brat Egáč“ a fanúšikov potešil aj krátkym sólo vstupom v koncerte.
Ako vznikla myšlienka zorganizovať open air akciu tam, kde majú druhý domov piešťanskí bikeri, povedal organizátor Tomáš Hanšut: „Mám kamaráta dídžeja, hovorí si Ero Drummer. Hľadal priestor na nejakú akciu v Piešťanoch, tak sme ho poskytli. Najprv vznikla sobota a do toho prišlo, že čo v piatok. Tak sme tam dali Podzemgang.“ Prezradil tiež, že okrem zabezpečenia bufetov a toaliet pred akciou upravovali areál, aby bol v rovine. Všetko si to dokonca počas akcie prišla skontrolovať hliadka štátnej polície. Svojím príchodom zopár mladých poriadne vydesila.
Síce krátky, ale pekný večer s pohodovou atmosférou organizátori pripravili pre deti piešťanských kvetov. Či sa podobná akcia zopakuje, zatiaľ jasné nie je. Jasné však je, že sa nám po koncerte podarilo odchytiť talentovaného Piešťanca Jána „Jofre“ Lednického. Rozhovor s ním si prečítate v budúcom čísle Piešťanského týždňa. Zatiaľ si pozrite svoje (ne)chcené, (ne)vydarené, (ne)vyretušované fotky vo fotogalérii na Facebooku.
Pozrite si fotogalériu.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 39, ktoré je v predaji od 22. septembra.


0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard